x
Close


Közelgő események

Filmek

Egy rendező máris udvarlásba kezdett, akár ő is rendezheti a Deadpool 3. részt

A Free Guy rendezője imádja a karaktert és a stúdiót is.

Egy rendező máris udvarlásba kezdett, akár ő is rendezheti a Deadpool 3. részt
  • PublishedAugust 6, 2021

Épp tegnap írtunk arról, hogy jól haladnak a Deadpool 3. forgatókönyvével, és Ryan Reynolds szerint akár már jövőre foroghat az új rész. A szkript kezd összeállni, ellenben a rendezőről még nem esett szó, de a Free Guy rendezője és a nagysikerű Stranger Things-sorozat producere bejelentkezett erre a feladatra. Amúgy is nagy rajongója a karakternek, és a Marvel Studios munkásságát is nagyra értékeli.

Tegnap este megjelentek az első kritikák a Free Guyról, és nagyon pozitív értékelésekkel nyitott a film. A film neve mellett jelenleg 87% olvasható a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán. Egy ilyen kezdés után talán nem lenne meglepő, ha a Disney folytatná a közös munkát Shawn Levy rendezővel, s akár a Deadpool 3. lehet a következő projekt.

A rendezőnek még soha nem volt alkalma képregényfilmen dolgozni, de az említett alkotások mellett olyan projekteken dolgozott, mint az Éjszaka a múzeumban, a Vasököl és a már említett Netflix gyártású Stranger Things. Levy neve többször felmerült már egy-egy képregényadaptációnál, ám eddig nem volt alkalma kipróbálni magát. Az Inverse interjúvolta meg a direktort, és felettébb érdekes választ adott a Deadpool 3. pletykákkal kapcsolatban.

Többnyire kerülöm ezt a kérdést, ami akár egy válasz is lehet. A kérdés utolsó felére fogok válaszolni, ami a következő: Egy rajongója vagyok Deadpoolnak, egy hatalmas rajongó. És rajongom a Marvel Moziverzumért, és annak, ahogy ebben az univerzumban az egyes filmrendezők, akik valóban figyelemre méltók, a franchise-on keresztül tudnak alkotni és kifejezni saját hangvételükkel és látásmódjukkal, mint tette azt Taika Waititi a Ragnarökkel, amilyen lett az Örökkévalók, és amit James Gunn művelt az Őrzőkkel.

Ezek valódi filmek, amelyek történetesen Marvel-filmek is. Szóval a megfelelő címért – mert csak olyan dolognál emeltem fel a kezem, ahol tudom, mit kell csinálni azzal, és van néhány, ahol érzem és tudom, hogy mit kell csinálni vele. Szóval majd meglátjuk.

Shawn Levy

Azt már tudjuk, hogy Ryan Reynolds visszatér a főszerepben, tegnap a színész azt is megerősítette nekünk, hogy Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin páros dolgozik a forgatókönyvön, szóval lassan itt az ideje, hogy a Marvel Studios megnevezze a rendezőt. Levy vitathatatlanul jó választás lenne erre a feladatra, már csak legújabb filmje miatt, és egyébként is, nagyon jól bánik a vendégszerepekkel is a filmekben, szóval itt lenne az ideje, hogy kipróbálja magát a képregények között.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.