Wide Screen
Image default
Játékok

Egy rég elfeledett Mr.Driller játék érkezhet a jövőben

A Mr. Driller: Drill Land bejegyzett márkanév lett Európában.

Nem is olyan régen, pontosan 2002-ben, egy kiváló széria a Mr. Driller, új epizóddal jelentkezett, exkluzívan a Nintendo akkori zászlóshajójára, a Gamecube-ra. A játék egy rendkívül szórakoztató arcade-puzzle cím, aranyos és színes grafikával. A sorozat nagy rajongótábort jegyzett egészen a játéktermi kezdetek óta, ennek ellenére ez az epizód bizony nemcsak hogy nem került át más gépre, de még az anyaországot sem hagyta el.

Ez azonban most változni látszik, ugyanis a Bandai Namco az EU-ban bejegyeztette a Mr. Driller: Driller Land nevet, valamint Japánban a Mr. Driller Encore nevet. Amikor a cég legutoljára Encore címet tett korábbi játékok nevei mellé, akkor bizony azokból készült egy remaster verzió. Készpénznek ugyan ne vegyétek ezeket az infókat, megerősítésre nem került, hogy mire készülnek, de a piac kíván már egy jókedvű platform játékot és bízzunk benne, hogy ebben a formában meg is kapjuk!

Még több a témában...

Új videó érkezett a Dragon Ball Z: Kakarot-hoz

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Code Vein

Ragács András

JÁTÉKTESZT: The Dark Pictures: Man of Medan

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon