x
Játékok

Egy rég elfeledett Mr.Driller játék érkezhet a jövőben

A Mr. Driller: Drill Land bejegyzett márkanév lett Európában.

Egy rég elfeledett Mr.Driller játék érkezhet a jövőben
  • Publishedjanuár 14, 2020

A Mr. Driller: Drill Land bejegyzett márkanév lett Európában.

Nem is olyan régen, pontosan 2002-ben, egy kiváló széria a Mr. Driller, új epizóddal jelentkezett, exkluzívan a Nintendo akkori zászlóshajójára, a Gamecube-ra. A játék egy rendkívül szórakoztató arcade-puzzle cím, aranyos és színes grafikával. A sorozat nagy rajongótábort jegyzett egészen a játéktermi kezdetek óta, ennek ellenére ez az epizód bizony nemcsak hogy nem került át más gépre, de még az anyaországot sem hagyta el.

Ez azonban most változni látszik, ugyanis a Bandai Namco az EU-ban bejegyeztette a Mr. Driller: Driller Land nevet, valamint Japánban a Mr. Driller Encore nevet. Amikor a cég legutoljára Encore címet tett korábbi játékok nevei mellé, akkor bizony azokból készült egy remaster verzió. Készpénznek ugyan ne vegyétek ezeket az infókat, megerősítésre nem került, hogy mire készülnek, de a piac kíván már egy jókedvű platform játékot és bízzunk benne, hogy ebben a formában meg is kapjuk!

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.