Egy rajongó teljesen ízekre szedte a Half-Life: Alyx demóját

A srác még a Citadel tetejére is felmászott, hogy onnan mutassa meg City 17 városát.

A srác még a Citadel tetejére is felmászott, hogy onnan mutassa meg City 17 városát.

A Valve szép csendben kiadott egy kétpályás demót a Half-Life: Alyx-ből, melyet csak az előrendelők kaptak meg. Nem kell komoly dologra gondolni, nem játszható dologról van szó, mindössze két helyszín járható be és vizsgálható meg, az sem a végleges minőségben.

Egy rajongó viszont komolyan vette a dolgot, olyannyira, hogy egy hacket kihasználva olyan helyekre is bejutott, ahová a készítők nem adtak bejárási lehetőséget. Konkrétan még a város kimagasló jelképére, a Citadelre is felmászott.

Ennyiben azonban nem állt meg a történet, a srác mindkét helyszínt alaposan kivesézte és meglepődve látta, mennyire részletesen ki vannak dolgozva az egyes tárgyak, sőt még olyan helyszínek is, ahová amúgy a játékos nem juthat el, vagy nehezen lát rá.

Aki már nagyon várja a játékot és nem győzi kivárni a március 23-i megjelenést, annak mindenképp gyógyírként szolgálhatnak az alábbi anyagok, de azoknak is érdekes lehet, akik csak szimplán érdeklődnek a játékfejlesztés iránt, hogy miként is áll össze, valamint hogyan épül fel egy produkció.

Total
0
Shares
Previous Article
Tom Holland

Tom Holland elárulta, ki az a két Bosszúálló, akivel egy szigeten ragadna

Next Article
Pókember: Hazatérés

A Pókember: Hazatérés újabb gonosztevője tér vissza a folytatásban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!