Főoldal Filmek Egy meglepő kapcsolatot kaptunk Elektró és Vasember között a Pókember: Nincs hazaút legújabb reklámjában
Filmek

Egy meglepő kapcsolatot kaptunk Elektró és Vasember között a Pókember: Nincs hazaút legújabb reklámjában

Tony Stark legnagyobb félelme beigazolódott, s rossz kezekbe került a cége fegyvere?

510
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Múlt héten hosszú várakozást követően végre elérhetővé tették a Pókember: Nincs hazaút című film második nagy előzetesét, amit több rövid kis tévéreklám követett. A napokban újabb adag tv spotot mutattak be, és ezek egyikében egy váratlan kapcsolatot fedezhetünk fel Elektró és Vasember között. Ez a különös felfedezés felvet néhány kérdést, hogy mit jelent ez a folytatásra nézve.

A hétvégén összesen hat új TV-spotot töltöttek fel az internetre a Pókember: Nincs hazaút című filmből, és többségük olyan a gonosztevőketet láttunk, mint például Doktor Octopus, Elektró, a Homokember és a Gyík. Az egyik Max Dillon visszatérésére van kihegyezve, aki nemcsak hogy A csodálatos Pókember 2. résznél emberibb alakot ölt, de egy furcsaság is megfigyelhető a képregényhű jelmezén. Többen is felfigyeltek egy bizonyos tárgyra a karakter mellkasán, ami Vasemberhez kötődik.

Tony Stark nagy szerepet játszott az MCU-ban és a Pókember mindkét szóló kalandjában, és bár mint mindenki tudja, Tony Stark feláldozta magát a Bosszúállók: Végjáték fináléjában, a karakter szelleme továbbra is jelen van. A Pókember: Idegenben is sokat foglalkozott a karakterrel, így nem meglepő, hogy a trilógia befejező részében is kapunk utalást Peter Parker menotára.

Ahogy lenti képen is látható, Elektró mellkasán egy Iron Man Arc Reactor van. Pontos okát nem tudjuk ennek, de valószínűleg azért van erre szüksége, hogy kordában tartsa az erejét (ezt az eszközt beépítették a vázszerkezetbe, amit Elektró viselni fog a filmben).

Ez valószínűleg arra is magyarázatot ad majd, hogy Max miért nem kék, mint amikor legutóbb láttuk A csodálatos Pókember 2. rész bemutatkozásakor. Másfelől pedig izgalmas kérdést vet fel, hogy a Stark Industries technológiája milyen szerepet játszhat a folytatásban, és hogyan került Elektró birtokába egy reaktor. Az eddigi videókból már kiderült, hogy Peter Parker nanotechnológiás ruháját felhasználja majd Doctor Octopus, hogy saját mechanikus karjait felturbózza, és Norman Osborn is jelen lesz a filmben, aki szintén jártas a tudományban, szóval a gonosztevők kedvükre módosíthatják a Stark Industries technológiáját.

A Pókember filmtörténetében először fordul elő, hogy a barátságos és közkedvelt hősünk lelepleződik, és már nem tudja elválasztani a normális életét a szuperhősködéssel járó nagy tétektől” – olvasható a film szinopszisában. “Amikor Doktor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszerül, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.