Thanos

Egy koncepciós kép jelent meg a fiatal Thanosról

Thanosról többet is megtudhattunk volna a Russo testvérek Bosszúállók-filmjeiben, azonban erre nem maradt idő egyik részben sem.

Thanosról többet is megtudhattunk volna a Russo testvérek Bosszúállók-filmjeiben, azonban erre nem maradt idő egyik részben sem.

Biztosak nem lehetünk abban, hogy a most közzétett koncepciós rajzok a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz vagy a Végjátékhoz készültek, azonban úgy tűnik, hogy a Russo testvérek mélyebben szerették volna bemutatni az Őrült Titánt. A most közzétett képek már csak azért is érdekesek, mert a fiatal Thanos mellett az Örökkévalókat is látjuk, így akár még egy visszaemlékezésben az új karaktereket is felvezethették volna. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ryan Lang művész közösségi oldalán osztotta meg az alábbi képet egy korábbi Marvel-film tervezőasztaláról, rajta az Őrült Titánt és a családját, az Örökkévalókat látjuk. Pontosan nem tudni, hogy melyik filmről van szó, de feltételezhetően a Végtelen háború vagy a Végjáték korai terveit látjuk.

Az Instagram-bejegyzést azóta törölték, ám Lang a bejegyzésben rámutatott arra a tényre, hogy külön azt kérték tőle, hogy vizuálisan képzelje el, hogy a fiatal Thanos mellett hogyan is nézhettek volna ki az Örökkévalók. Lang megjegyzi továbbá azt is, hogy szerinte ez egy visszaemlékezés lett volna.

Thanos

Meglepő módon Thanos harmadik generációs örökkévalóként látta meg a napvilágot, ugyanis az A’lars nevű Örökkévaló fia volt – ahogy azt tudjuk a Bosszúállók: Végtelen háborúból is, amikor a Vörös Koponya fogadja az Őrült Titánt és Gamorát a Vormiron. A Marvel tervei egyelőre nem ismertek, hogy mi következik a Marvel Moziverzumban, de ezek után nem lepődnénk meg, ha a fiatal Thanos-szal még találkoznánk a jövőben, akár éppen a The Eternals című mozifilmben.

Total
1
Shares
Previous Article
Linda Hamilton Sarah Connor

Magyar nyelvű ízelítőt kaptunk a Terminátor: Sötét végzethez

Next Article

Ekkor jelenhet meg a Marvel’s Avengers videojáték

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!