Főoldal Játékok Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében
Játékok

Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében

Han Solo régi barátja is szerepel majd az alvilági kalandban.

210
Star Wars Outlaws
Forrás: Ubisoft

Június 7-én tartották az idei Summer Game Fest nyitóműsorát. A négyórás showban egy rövid ízelítőt is kaptunk az év egyik legjobban várt játékából, a Star Wars Outlawsból. A Ubisoft új nyitott világú Star Wars játéka egy alvilági kaland lesz, amelyben Kay Vess és kis csapatának kalandjait követhetjük végig. Az előzetesből viszont kiderült, hogy az eredeti trilógia nagy gazfickója, Lando Calrissian is szerepel majd a játékban.

A Ubisoft már tavaly óta promótálja a Star Wars Outlaws, amely idén nyáron érkezik. A rövid 45 másodperces ízelítőben viszonylag kevés újdonságot mutattak meg, hiszen a játékról már korábban is rengeteg infót kaptunk. Azonban az egyik jelenetben, egy alvilági kártyapartiban felbukkan a legendás Lando Calrissian. A Star Wars Outlaws időben A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódik. Han Solo ekkor volt karbonitba fagyasztva, Lando pedig már Luke Skywalker, Leia Organa és Csubakka oldalán a Lázadók Szövetségében tevékenykedett. Azonban Calrissian alvilági kapcsolatai révén még bőven megfordult ekkor is ilyen körökben.

Lando eredetileg A Birodalom visszavágban szerepelt Billy Dee Williams megformálásában, aki később A Jedi visszatérben és a Skywalker korában is eljátszotta a karaktert. Lando fiatalon is fontos szereplője volt a Solo: Egy Star Wars-történet antológiafilmnek, ahol Donald Glover formálta meg a csempészt. Lando ezenkívül számtalan könyv, képregény és videójáték állandó szereplője volt mind a Legendákban és az új kánonban is. Az nem derült ki, hogy ki fogja itt szinkronizálni, Williams számos alkalommal tért vissza karakteréhez különböző Star Wars játékokban, így nem lenne meglepő, ha itt is hallhatnánk újra a nyolcvanhét éves színészt. De nem Lando az egyedüli ismerős karakter a játékban. Korábban már megerősítették, hogy a Vörös Hajnal űrnője, Qi’ra is visszatér a Star Wars Outlawsban, akit a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke alakított a Solóban, azonban itt a játékban valaki más fogja szinkronizálni. További részleteket a június 10-i Ubisoft Forward shown tudhatunk meg a játékról. A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Elon Musk kritizálta az Assassin’s Creed Shadows fekete főszereplőjét, a Ubisoft fejlesztői reagáltak rá

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás valóban megöli a művészetet?

Star Wars Outlaws
Játékok

Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében

Izgalmasnak ígérkezik az új Star Wars játék a gameplay alapján is.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.