Egy helikopterről lóg az új Pókember

A Marvel Studios-nál gőzerővel készül az új Pókember-film. Semmit sem bíznak a véletlenre, most épp egy helikoptert vetettek be.

A Marvel Studios-nál gőzerővel készül az új Pókember-film. Semmit sem bíznak a véletlenre, most épp egy helikoptert vetettek be.

Múlt héten már megerősítették, hogy a Pókember: Hazatérés című filmben lesz egy helikopteres jelenet is, de erről eddig nem kaptunk képi bizonyítékot, míg végül eljött a tegnap este, s befutott az első kép és videó az akcióról. Rettentő merész Tom Holland, már ha ő bújt meg a szerkóban.

Just Jared osztotta meg a következő képet a forgatásról, melyen jól kivehető, hogy Pókember egy helikopterről lóg, miközben egy titokzatos valakit tart a karjában. Vajon ki lehet ő, talán az amúgy is különös Zendaya által megformált karakter, esetleg M.J.? Múltkor a színésznőt is látták a helyszínen, de nem vörös hajjal, hanem barnával. Persze a hajszín nem jelent semmit, könnyen lehet, hogy csak az újságírókat szeretnék megtéveszteni, de Zendaya szerepe nagyon titokzatos a filmben eddig.

spider-man-stunt-doubles-helicopter-scene-04_mini

A film 2017. július 7-én érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Azt pletykálják a The Batman filmről, hogy ...

Next Article

Fekete Párduc az egyik legtitokzatosabb karakter

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!