Wide Screen
Image default
Filmek

Egy évig dolgozott a homokférgek dizájnján az új Dűne-film stábja

Denis Villeneuve kiemelte, hogy a stáb minden egyes apró részletre igyekezett figyelni.

Hatalmas várakozás előzi meg a legújabb Dűne-filmet, ahogy közeledik az alkotás bemutatója, egyre több részletre derül fény a készülő adaptációval kapcsolatban. A rajongók számára bizakodásra adhat okot, hogy nagyon úgy tűnik, hogy Dennis Villeneuve és csapata tényleg igyekezett minden egyes apró részletre odafigyelni. A rendező egyébiránt korábban elmondta, hogy a most decemberben a mozikba kerülő film csupán a történet első felét fogja elmesélni, ugyanis Herbert regényének világa annyira részletgazdag, hogy azt lehetetlen lett volna egy epizódban megfelelően ábrázolni. A direktor most újabb apró részleteket árult el a film munkálataival kapcsolatban. Elmesélte, hogy hogyan született meg a történetben kulcsszerepet játszó homokférgek design-ja.

Minden egyes apró részletet igyekeztem nagyon alaposan kidolgozni, a bőrük felülete és a színe például kiemelt fontossággal bírt. Emellett a szájuk mozgására, a táplálkozás folyamatára is nagyon figyeltünk.

Az alapsztori szerint egyébiránt a világot a “fűszer” nevű anyag irányítja, mely képes meghosszabbítani az életet, emellett lehetővé teszi az űrutazást. Ez azonban csupán egy helyen, az Arrakison lelhető fel. A fiatal uralkodó, Paul Atreides feladata pedig, hogy megvédje otthonát a számtalan fenyegetéstől. A filmben szereplőgárdája impozáns, láthatjuk majd többek között Timothée Chalamet-t, Rebecca Fergusont, Oscar Isaacet, Zendayát, Josh Brolint és Jason Momoát is.

A filmet a tervek szerint december 17-én mutatják be Magyarországon.

Még több a témában...

Paul Atreides és Gurney Halleck is látható a Dűne újabb hivatalos fotóján

Vigh Martin

Újabb fotók kíséretében jelentette be Denis Villeneuve, hogy két részben mutatják be a Dűnét

Vigh Martin

Először láthatjuk az új Dűne-film Paul Atreidesét

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat