Főoldal Előzetesek Egy bűnügyi összeesküvésben találja magát Emily Blunt és Chris Evans A fájdalom ügynökei első előzetesében
Előzetesek

Egy bűnügyi összeesküvésben találja magát Emily Blunt és Chris Evans A fájdalom ügynökei első előzetesében

Előzetest kapott A fájdalom ügynökei, amiben Emily Blunt és Chris Evans párosa játssza a főszereplőket.

469

Emily Blunt egy bűnügyi összeesküvés középpontjában találja magát a Netflix A fájdalom ügynökei című filmjének első hivatalos előzetesében. A film világpremierjére a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor a következő napokban, majd azután október 27-én debütál a streaming szolgáltatáson.

A Netflix főként a sorozatokkal robbant be, és azóta is a legnépszerűbb platformnak számít a sorozatok kedvelői között, ugyanakkor néhány éve nagy hangsúlyt fektetnek a filmekre is. A John Wick mintájára született meg a Tyler Rake Chris Hemsworth alakításával, de több nagy filmsztár is megfordult már az elmúlt néhány évben a platformon. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Ana de Armas után most éppen Emily Blunt csatlakozott a csapathoz.

A lánya eltartásával küszködő anyaként Liza Drake (akit Blunt alakít) új bevételi forrás után néz abban a reményben, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztassa az életét. Úgy tűnik, minden jól alakul Liza számára, amikor munkát kap egy gyógyszeripari startup cégnél. Azonban fogalma sincs arról, hogy a cég megbukott, teljes mértékben illegális vállalkozás, és hamarosan egy zsarolás közepén találja magát.

Az első trailer bepillantást enged a drámába, ami egyesek szerint olyan kritikusok által is elismert filmekhez lesz hasonló, mint például az Amerikai botrány és A nagy dobás. Itt találkozik a Chris Evans által alakított Pete-tel, aki a gyógyszeripari cég vezetésével bízza meg a nőt, hogy közösen virágoztassák fel a vállalatot, ám egy bűnügyi összeesküvés kezd kikörvonalazódni.

Blunt és Evans mellett szerepet kap még a filmben Andy Garcia, Catherine O’Hara, Jay Duplass, Brian d’Arcy James és Chloe Coleman.

A film Evan Hughes azonos című New York Times-cikkéből merít ihletet, a forgatókönyvet Wells Tower írta. A filmet rendezte a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmek rendezője, David Yates.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Terminátor: Sötét végzet
Sorozatok

Linda Hamilton nagy rajongója a sorozatnak, de nem fogja megnézni Stranger Things 5. évadát

Linda Hamilton kulcsszereplőt játszik a Stranger Things 5. évadában, de egy bizonyos...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.