Egy Bosszúállók és X-Men crossover film is érkezni fog?

A Fox is felfigyelt arra, hogy milyen jól összedolgoznak a Marvel és Sony stúdióknál a Pókember franchise kapcsán.

A Fox is felfigyelt arra, hogy milyen jól összedolgoznak a Marvel és Sony stúdióknál a Pókember franchise kapcsán.

Nem csak látszólag, a gyakorlatban is nagyon jól működik a Sony és Marvel Univerzum házassága, és a rajongók majd megőrülnek, hogy lássák végre a Pókember: Hazatérés című filmet a mozikban. Sok papírmunka meghozta a várt eredményt? Nem tudjuk, hogy kitől származnak a következő gondolatok, de egyre valószínűbb, hogy a 20th Century Fox is elgondolkodott azon, hogy közösen rendezzen filmet a Marvel Univerzummal. Jelenleg az X-Men jogok a Foxnál vannak, de ki ne örülne annak, ha Mistique (Jennifer Lawrence) vagy Rozsomák (Hugh Jackman) feltűnne egy Bosszúállók-filmben?

Kevin Smith játszott el a gondolattal a legutóbbi Fatman on Batman podcast adásban, hogy esetleg a Foxnál is hasonló gondolatok játszódhatnak le, mint annak idején a Sonynál is.

Néhány saját forrásomtól hallottam, hogy a Fox és a Marvel esetleg… kicsit beszélgettünk, de nem valós, csak mintha lenne érdeklődés a Foxnál. Ó, hát tudod, mit csinálnak a Sonyval, és a Pókember most elég menő. Talán a távoli jövőben, egyszer, megtörténhet, de azt hiszem ehhez arra lenne szükség, hogy a Fox végre kezet rázzon a Marvellel.

Matt Keyként ismert (Kevin Smith) házigazda elég konkrét tényekkel állt elő, mintha tudna valamit. Ha valóra is válik, nem most fog bekövetkezni. Talán a Marvel negyedik fázisában tényleg láthatunk egy X-Men és Bosszúállók crossovert? Nagyon izgalmasan hangzik. A Foxnál nem először merülhetett fel a kérdés, hogy megéri-e a Marvellel közösen filmet rendezni. Gondoljunk csak bele, a legutóbbi filmjük, az X-Men: Apokalipszis sem váltotta meg a világot. Ezzel ellentétben az Amerika kapitány: Polgárháború a Marvel eddigi legjobb filmje volt. Valamit nagyon tudnak a Marvelnél, hogy hogyan is kell képregényfilmet jól eladni. Nem véletlen, hogy a Marvel Univerzum a világ legnagyobb képregényes univerzuma, és amire ők igent mondanak, az sikert sikerre halmoz a piacon.

Total
0
Shares
Previous Article

A rendező szerint csillagközi lesz A függetlenség napja 3

Next Article

A legfrissebb képek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!