x
Játékok

Ebben a hónapban is tovább frissül a Civilization VI

Nem áll meg áprilisban sem a népszerű stratégiai játék frissítése.

Ebben a hónapban is tovább frissül a Civilization VI
  • Publishedáprilis 12, 2021

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass összes tartalmának megjelenésével az áprilisi frissítés a lehetőséget kihasználva a meglévő civilizációkat finomhangolja, hogy egyensúlyba hozza őket a legújabb vezetőkkel számos változtatással a játékosok visszajelzései alapján. Emellett az új frissítés három vadonatúj egységet is hoz minden civilizációnak, két új True Start térképet és tengeri MI egyensúlyi változtatásokat a vízi utazás tétjének növelésére.

Az utóbbi hónapokban bemutatott számos új civilizációval és vezetővel a fejlesztők visszalátogattak több eredeti civilizációhoz, hogy biztosítsák a megfelelő egyensúlyt. Az érintett civilizációk között szerepel Spanyolország, Khmer, Kína, Mapuche, Kanada, Georgia és sok más. A teljes lista a későbbi frissítési jegyzetekben lesz olvasható.

Az áprilisi frissítés három vadonatúj egységet hoz minden civilizációnak – a Line Infantry, a Man-At-Arms és a Trebuchet. Mivel ezek mindegyike megváltoztatja az egységek ütemezését egyes helyszíneken, a fejlesztők átvizsgálták az összes egység erősségeit és számos változtatást eszközöltek biztosítva, hogy ezek az új egységek súlyos frissítésnek érződjenek, és elsimítsák a korábbi harci különbségeket.

A True Start térkép rajongóinak a frissítés elhozza a True Start Mediterranean és True Start Huge térképeket. A tengeri MI ugyancsak fejlesztésre került, amivel a gépi ellenfelek jobban kihasználják vízi egységeiket, mely érdekesebb döntésekhez vezet a tengeri fegyverkezés és hadviselés terén. Az áprilisi frissítés az utolsó a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass minden játékos számára elérhető ingyenes frissítései közül.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.