Főoldal Játékok Ebben a hónapban is tovább frissül a Civilization VI
Játékok

Ebben a hónapban is tovább frissül a Civilization VI

Nem áll meg áprilisban sem a népszerű stratégiai játék frissítése.

159

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass összes tartalmának megjelenésével az áprilisi frissítés a lehetőséget kihasználva a meglévő civilizációkat finomhangolja, hogy egyensúlyba hozza őket a legújabb vezetőkkel számos változtatással a játékosok visszajelzései alapján. Emellett az új frissítés három vadonatúj egységet is hoz minden civilizációnak, két új True Start térképet és tengeri MI egyensúlyi változtatásokat a vízi utazás tétjének növelésére.

Az utóbbi hónapokban bemutatott számos új civilizációval és vezetővel a fejlesztők visszalátogattak több eredeti civilizációhoz, hogy biztosítsák a megfelelő egyensúlyt. Az érintett civilizációk között szerepel Spanyolország, Khmer, Kína, Mapuche, Kanada, Georgia és sok más. A teljes lista a későbbi frissítési jegyzetekben lesz olvasható.

Az áprilisi frissítés három vadonatúj egységet hoz minden civilizációnak – a Line Infantry, a Man-At-Arms és a Trebuchet. Mivel ezek mindegyike megváltoztatja az egységek ütemezését egyes helyszíneken, a fejlesztők átvizsgálták az összes egység erősségeit és számos változtatást eszközöltek biztosítva, hogy ezek az új egységek súlyos frissítésnek érződjenek, és elsimítsák a korábbi harci különbségeket.

A True Start térkép rajongóinak a frissítés elhozza a True Start Mediterranean és True Start Huge térképeket. A tengeri MI ugyancsak fejlesztésre került, amivel a gépi ellenfelek jobban kihasználják vízi egységeiket, mely érdekesebb döntésekhez vezet a tengeri fegyverkezés és hadviselés terén. Az áprilisi frissítés az utolsó a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass minden játékos számára elérhető ingyenes frissítései közül.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...

Transformers: EarthSpark
Játékok

Hamarosan jön az új Transformers-játék

Gameplay előzetest is kapott a Transformers: EarthSpark – Expedition.