Wide Screen
Image default
Gamer

[E3 2019] Új játékos univerzum van kialakulóban a Marvel’s Avengers kapcsán?

A Marvel Games alelnökének nyilatkozatából legalább is ez vehető ki, ráadásul megerősítette az előzetesben látható gonosz személyét is.

A Marvel’s Avengers első előzetese mondhatjuk úgy, eléggé megosztó volt a gamer közösségen belül. A játékmenetből nem igazán sokat láthattunk, egy másik népes tábornak meg a karakterek nem igazán tetszettek. Szintén problémát jelent még, hogy ezeken kívül is nagyon sok megválaszolatlan kérdést hagytak függőben. A feltűnő gonosz személye is ilyen volt, hiszen rengetegen találgatták a pontos kilétet. Elhangzottak tippek Crossbones-ra vagy egy picit átdizájnolt Vörös Koponyára is. Azonban most már tudjuk a pontos információt, hiszen hivatalosan megerősítették.

Taskmaster-t láthattuk az előzetesben, aki sosem volt olyan igazán első vonalas gonosztevő. Ami a képességét illeti, le tudja utánozni az egyes ellenfelek harcstílusát. A képregényekben legtöbbször Amerika Kapitány ellenfele volt, azonban többször szembekerült a Bosszúállókkal is. Nem valószínű, hogy ő lenne a játék főgonosza, nemrég ugyanis egy interjúban a Marvel Games alelnöke egy eléggé kényes kérdést kapott az alkotás kapcsán.

Arra voltak kíváncsiak, hogy egy univerzumban fog-e játszódni az Marvel’s Avengers az Insomniac Spider-Man művével. Bill Rosemann kitérő válaszokat adott, tehát nem cáfolta, hogy terveznek egy játékbeli univerzumot is. A filmes nagyon működik, így nem lenne meglepő ha itt is bevezetnék. Találgatások ezek, hiszen hivatalos információt nem kaptunk az ügyben, azonban nagyon díjaznánk végre egy ilyen univerzumot is, főleg ha a Crystal Dyanmics játéka is olyan jó lesz, mint az Insomniac-é volt.

Még több a témában...

Chris Evans továbbra is nyitott, hogy ő legyen Amerika kapitány

Kévés Bence Mihály

Mind közül a Lélekkő a legveszélyesebb Végtelen Kő?

Kévés Bence Mihály

Bosszúállók 4. – Ty Simpkins visszatér a Vasember 3.-ból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább