Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Összeszedtük, mit tudtunk meg az új Xboxról

Ezek a hivatalos információk láttak tegnap napvilágot a Project Scarlett-ről!

Szedjük össze milyen hivatalos dolgokat tudtunk meg a Project Scarlett-ről így a Microsoft E3-as konferenciája után. Ugyanis most már official. A legújabb konzolprojekt kódneve a “skarlát”, amely még nem tudjuk hány gépet fog takarni. Egyet biztosan, erről több információt is megtudtunk a panel vége felé. 

Első és talán legfontosabb a megjelenésének időpontja, amit 2020 Karácsonyának tájékára tűztek ki. Ez egy jó időzítés lehet, hiszen rengeteg ember listáján ott figyelhet majd a konzol, ami kedvezni fog az eladásoknak. Ahogy az új PlayStation-t is, úgy ezt a masinát is az AMD Zen 2-es architektúrája hajtja majd. Elképesztő erőt ígérnek, hiszen az Xbox One X-nél 4-szer izmosabbnak mondták a gépet. Említették még twitteren a natív 4K 60 fps-t, amely elmehet egészen 120 képkockáig másodpercenként. Szintén elhangzott a 8K jelző is, azonban nem tudjuk még ezzel mi a szándékuk.

A Navi alapú grafikus chip (ahogyan az új PS esetében is) támogatni fogja a valós idejű ray-tracinget. A töltési időkről se feledkezzünk meg. A csapat nyomatékosan elmondta, hogy egy külön fejlesztésű SSD-t (is) fog tartalmazni a konzol. Ez akár 40-szer gyorsabbá teheti a betöltési sebességet. Külön öröm, hogy a Halo Infinite nyitócímkét fog funkcionálni a konzolra, ami valószínűleg teljes mértékben ki fogja használni azt a teljesítmény többletet, amit az új hardver nyújt számára. Egyelőre ennyit tudunk biztosan a Project Scarlett-ről. Nektek hogy tetszik az új Xbox?

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Fonyódi Dávid

Új hírek a Session-ről

Fonyódi Dávid

Fejtegetések láttak napvilágot a PS5 árazásáról

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon