Főoldal Filmek Dwayne Johnson állítása szerint a Különösen veszélyes bűnözők lett a Netflix minden idők legnézettebb filmje
Filmek

Dwayne Johnson állítása szerint a Különösen veszélyes bűnözők lett a Netflix minden idők legnézettebb filmje

A kritikusok dacára elképesztő számokat hoz a Netflixen a Különösen veszélyes bűnözők.

161
Különösen veszélyes bűnözők

November közepén mutatták be a Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével forgatott a Különösen veszélyes bűnözők című filmet. A streamingszolgáltató nem szeret pontos számokat közölni az alkotásokkal kapcsolatban, azonban úgy tűnik, hogy a film lett a Netflix eddigi legnagyobb sikerfilmje, legalábbis Dwayne Johnson szerint ez a helyzet.

Az akciófilm a hónap elején debütált a Netflixen, és megtekintésben már közel 280 millió órán keresztül nézték az előfizetők. Dwayne Johnson úgy gondolja, aki a Különösen veszélyes bűnözök című filmben John Hartley nevezetű FBI-ügynököt alakítja, hogy ezzel a megtekintésszámmal rekordot döntött.

“A Különösen veszélyes bűnözök hivatalosan is a NETFLIX TÖRTÉNELMÉNEK LEGNAGYOBB FILME lett!!!” – erősítette meg a színész Instagramon keresztül. “Kevesebb mint két hét alatt minden rekordot megdöntöttünk, és még sok hét van hátra”. – olvasható a bejegyzésben.

Hiába a nagy siker a megtekintésben, a film nem különösebben keltette fel a kritikusok figyelmét, arányaiban negatív kritikákat kapott a Netflix egyik legnagyobb költségvetéséből dolgozó filmje. A Netflix megerősítette, hogy a film november 5-ei megjelenése óta összesen 277,9 millió órán keresztül nézték. Ezzel a streamingszolgáltatás egyik legnépszerűbb filmje lett – a második a 2018-as Madarak a dobozban című horrorfilm után (amelyet 282 millió órán át néztek).

Bár a szolgáltató nem erősítette meg, hogy az első helyre ugrott a film, ám Dwayne Johnson bejegyzése arra engednek következtetni, hogy a Különösen veszélyes bűnözők talán már túl is lépte ezt a lenyűgöző mérföldkövet – és ezzel a Netflix legnézettebb film ranglistáján az első helyre lépett elő. Ahogy már mondtuk, a Netflix azonban még nem erősítette meg a film végleges, 28 napos nézettségi adatait.

A Red Notice az Interpol által kiadott nemzetközi riasztása és a világ legkeresettebb személyeinek levadászására és elfogására szólítja fel a szerveket. De amikor egy rablás összehozza az FBI színekben jeleskedő, kiemelkedő profilozót (Dwayne Johnson) és a két rivális bűnözőt (Gal Gadot és Ryan Reynolds), ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, mi fog történni.

Különösen veszélyes bűnözők című filmet november 12-én mutatta be a Netflix streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Rebel Moon
Előzetesek

A Netflix megosztotta Zack Snyder űreposzának, a Rebel Moon utolsó előzetesét

A Star Warsnál is nagyobb lehet a Rebel Moon? Döntsd el, miután...

Terminátor
Sorozatok

Jövőre érkezik a Terminátor animációs sorozata, jelentette be a Netflix

Egy rövid teaser előzetest is kapott a Netflix animációs Terminátor-sorozata.

A hercegnő és a sárkány
Előzetesek

A hercegnő és a sárkány előzetesében Millie Bobby Brown a tüzes fenevaddal harcol

Hercegnő, gonosz királyné és tüzes sárkány is jutott A hercegnő és a...