Főoldal Előzetesek Dupla előzetes érkezett a Sárkányok háza második évadához
Előzetesek

Dupla előzetes érkezett a Sárkányok háza második évadához

Ideje választani: zöld vagy fekete?

186

Nem sokkal ezelőtt az HBO premierdátummal együtt két előzetest is kiadott a Sárkányok háza második évadához, sürgetve a nézőket a választásra: zöld vagy fekete? A két színt, vagyis a két házat a két külön kedvcsináló szimbolizálja, egyben összefoglalja a Targaryen és Hightower família közti viszály alapjait is. Míg az egyik Rhaenyrára, Daemon hercegre és a Sárkánykőn lévő erőikre koncentrál, addig a másik Királyvár csapatára, Alicentre, az apjára, Ottóra és gyermekeire, Aegon királyra és Aemond hercegre fókuszál. 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt júniusban a sárkányok végre megkezdik igazi táncukat!

A fantasy drámasorozat George R.R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készül, mely a Targaryen-ház történetét mutatja be egészen Hódító Aegontól a Westerost majdnem romba döntő polgárháború végéig. A Sárkányok háza második évada ott folytatja, ahol az első abbahagyta, s magasabbra emeli az Alicent és Rhaenyra közötti viszály tétjeit. Immáron személyes bosszú is hajtja mindkét felet, nem csupán a Vastrón a tét, hanem a család, a jövő és az igazságszolgáltatás a múlt vélt és valós sérelmeiért. 

A Sárkányok háza második évadát nem sokkal az első évad befejezése után megrendelte az HBO, és a legtöbb sorozattal ellentétben nem érintette a tavalyi írói és színészi sztrájk sem, mivel a fantasy produkción a brit Equity szerződéses alkalmazottjai dolgoztak, így rájuk nem vonatkozott egyik sem. Az új évad szereplőgárdáját erősíti Abubakar Salim mint Alyn of Hull, Gayle Rankin mint Alys Rivers, Freddie Fox mint Ser Gwayne Hightower és Simon Russell Beale mint Ser Simon Strong szerepel. Természetesen visszatér Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans, valamint Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham is.

A Sárkányok háza nyolc részes új évada június 17-én debütál az HBO-n és saját streamingjén, a Maxon.

House of the Dragon
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...

Max
BREAKINGFilmek

A Warner Bros. Discovery bejelentette, mikor indul a Max szolgáltatás Európában

Végre bejelentették, mikor rajtol Magyarországon is az HBO Max utója a Max.

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat áprilisban az HBO Max

Áprilisban több fesztiváldíjas film és a friss Oscar-díjas Robert Downey Jr. új...