Főoldal Filmek Dua Lipa szerepet kaphat a Disney élőszereplős Hercules feldolgozásában
Filmek

Dua Lipa szerepet kaphat a Disney élőszereplős Hercules feldolgozásában

Hollywoodot is meghódítja Dua Lipa?

354
Argylle: A szuperkém
Forrás: Universal Pictures

A 2022-es visszatérő pletykákat követően hivatalosan is megerősítették, hogy a Disney élőszereplős Hercules feldolgozáson dolgozik. A projektet az Aladdin rendezője, Guy Ritchie fogja vezényelni, míg a Bosszúállók: Végjáték rendezői, Joe és Anthony Russo, mint producerek vesznek részt benne.

A megerősítés óta kevés hír érkezett a projektről, és már nagyon várjuk, hogy végre kiderüljön, a főbb szerepeket kik kapják a filmben. Korábbi pletykákra utalva, szerint Taron Edgerton és Ariana Grande esélyesek Hercules és Megara szerepére, és bár továbbra is esélyes, hogy végül ők kapják meg a szerepeket, egy újabb név is felmerült a női főszerep kapcsán.

A megbízható Disney-forrás, a DisInsider szerint a popszupersztárból színésznővé avanzsált Dua Lipa is esélyes lehet Megara szerepére. Nem említi, hogy a felek között elindult volna tárgyalás, csak annyit, hogy a stúdiónak “tetszik” az ötlet.

Lipa nagy színészi tapasztalattal nem rendelkezik, eddig csak egy rövid vendégszerepe volt a tavalyi nagy slágerben, a Barbie-ban és egy kisebb társszerepe az Argylle: A szuperkém című filmben, de arról beszélnek, hogy a következő években berobban majd Hollywoodban.

Az eredeti animációs filmben Megara eleinte Hádész, az alvilág istenének szövetségese, ám végül cserbenhagyja őt és beleszeret Herculesbe. Megara karaktere, aki kezdetben cinikus fiatal nőként jelenik meg, és Hádész által rabszolgasorba kényszerítve, Hercules gyengeségeinek feltárására törekszik, hogy szabadságát visszaszerezze, ám végül igazi érzelmeket táplál a hős iránt.

24 facts about megara hercules 1694070993
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...