THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE

Dráma A texasi láncfűrészes reboot forgatásán, egy héttel a forgatás után távozott a rendező

Rendező nélkül maradt a Texasi láncfűrészes.

Alig egy hete vette kezdetét A texasi láncfűrészes reboot forgatása Bulgáriában, amikor a rendező kreatív különbségekre hivatkozva lelépett, így a Legendary Pictures kereshetett új rendezőt. Az okok egyelőre tisztázatlanok, nem tudni, hogy milyen ürügy okán ugrottak egymás torkának a felek.

A szomorú hírről elsőként a Deadline értesült. Nem ritka, hogy a rendezők és producerek, vagy a stúdió akarata nem egyezik, ilyenkor kreatív különbségre hivatkozva felbontják a megállapodást. Ezek általában még a forgatás előtt bekövetkeznek, ám az ellenkezőjére is láttunk példát. Rayn és Andy Tohill (A dolog) rendezői úgy döntöttek, hogy ebből most nem kérnek, s ezzel egy időre megpecsételték a film sorsát is hiszen, a forgatást le kellett állítani amíg David Blue Garcia új rendező felveszi a ritmust.

Értesülések szerint a stúdió nem volt megelégedve azzal a munkával, amit a testvérek múlt héten csináltak, ezért megváltak tőlük. Részletekbe nem mentek bele, hogy mi jelentette a fő problémát, ami végül a rendezők leváltásához vezetett. Hasonló szituációban találta magát Chris Miller és Phil Lord, amikor a Solo spin-off forgatás utolsó napjaiban kirúgta őket Kathleen Kennedy.

Az Emmy-díjas rendező és operatőr Garcia az 58 ezer dolláros Tejano-filmmel debütált, amit a Dallas-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutattak be mielőtt januárban elérhetővé vált volna az HBO csatornán. A rendező számos kisfilmet, reklámot forgatott a Verizon, a Fisher Price és a T-Mobile megbízásából.

Fede Alvarez producer, a Gonosz halott rendezője korábban úgy fogalmazott, hogy ez pontosan az a film lesz, amit a rajongók látni akarnak. Erőszakos, izgalmas és annyira züllött, hogy örökké velünk marad. Talán Alvarez és a rendezők éppen azon vitáztak össze, hogy milyen legyen a film beállítása. A film neve mellett se szereplőgárda, se megjelenési dátum, és egy rövid időre még rendező sem volt. Romlott egy alkotás ez, azt mondom.

Total
6
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Befutott a Wonder Woman 1984 új, magyar szinkronos előzetese

Next Article

Új előzetes és fontos információk futottak be a The Lord of The Rings: Gollum kapcsán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!