THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE

Dráma A texasi láncfűrészes reboot forgatásán, egy héttel a forgatás után távozott a rendező

Rendező nélkül maradt a Texasi láncfűrészes.

Alig egy hete vette kezdetét A texasi láncfűrészes reboot forgatása Bulgáriában, amikor a rendező kreatív különbségekre hivatkozva lelépett, így a Legendary Pictures kereshetett új rendezőt. Az okok egyelőre tisztázatlanok, nem tudni, hogy milyen ürügy okán ugrottak egymás torkának a felek.

A szomorú hírről elsőként a Deadline értesült. Nem ritka, hogy a rendezők és producerek, vagy a stúdió akarata nem egyezik, ilyenkor kreatív különbségre hivatkozva felbontják a megállapodást. Ezek általában még a forgatás előtt bekövetkeznek, ám az ellenkezőjére is láttunk példát. Rayn és Andy Tohill (A dolog) rendezői úgy döntöttek, hogy ebből most nem kérnek, s ezzel egy időre megpecsételték a film sorsát is hiszen, a forgatást le kellett állítani amíg David Blue Garcia új rendező felveszi a ritmust.

Értesülések szerint a stúdió nem volt megelégedve azzal a munkával, amit a testvérek múlt héten csináltak, ezért megváltak tőlük. Részletekbe nem mentek bele, hogy mi jelentette a fő problémát, ami végül a rendezők leváltásához vezetett. Hasonló szituációban találta magát Chris Miller és Phil Lord, amikor a Solo spin-off forgatás utolsó napjaiban kirúgta őket Kathleen Kennedy.

Az Emmy-díjas rendező és operatőr Garcia az 58 ezer dolláros Tejano-filmmel debütált, amit a Dallas-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutattak be mielőtt januárban elérhetővé vált volna az HBO csatornán. A rendező számos kisfilmet, reklámot forgatott a Verizon, a Fisher Price és a T-Mobile megbízásából.

Fede Alvarez producer, a Gonosz halott rendezője korábban úgy fogalmazott, hogy ez pontosan az a film lesz, amit a rajongók látni akarnak. Erőszakos, izgalmas és annyira züllött, hogy örökké velünk marad. Talán Alvarez és a rendezők éppen azon vitáztak össze, hogy milyen legyen a film beállítása. A film neve mellett se szereplőgárda, se megjelenési dátum, és egy rövid időre még rendező sem volt. Romlott egy alkotás ez, azt mondom.

Total
14
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Befutott a Wonder Woman 1984 új, magyar szinkronos előzetese

Next Article

Új előzetes és fontos információk futottak be a The Lord of The Rings: Gollum kapcsán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!