x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Don Cheadle egy vendégszerep erejéig feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier című Disney+ sorozatban

Rhodey is szerepelni fog a márciusi sorozatban.

Don Cheadle egy vendégszerep erejéig feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier című Disney+ sorozatban
  • Publishedfebruár 4, 2021

Még nagyban dübörög a WandaVision, miközben már a következő Disney+ sorozatra készülünk. Márciusban mutatják be a Marvel Studios második sorozatát a Disney+ streamingszolgáltatón, ami Sólyom és a Tél Katonája önálló sorozata lesz, de mellettük Rhodey, azaz Hadigép is feltűnik majd egy cameora.

Ahogy azt már megszokhattuk, minden összefüggésben van mindennel a Marvel Moziverzum berkein belül. Don Cheadle nemrég a BroBible Post-Credit című podcastjában beszélt arról, hogy Marvel Moziverzum mennyire szerteágazó lesz a következő években. A színész szerint a Marvel Studios nagyszerűen fedezte fel a streamingszolgáltatásban rejlő lehetőséget, hogy így még több karaktert megismerjünk közelebbről. A WandaVision igazolta ezt, hogy mennyire kiválóan kezeli ezt a lehetőséget.

Egyfajta szórakozás mindannyiunk számára a Marvel Moziverzumban, hogy megjelenhetünk egymás történeteiben, és vannak olyanok is, hogy keresztezik egymással ezeket a karaktereket, és így ők egy nagy történetté formálódnak, néha a filmekben bontják ki a sztorit. És ezután ezek a történetek a filmekben, sorozatokban folytatódnak.

Don Cheadle

A színész beszélt saját, az Armor Wars című sorozatáról is, hogy mennyire izgatott a projekt miatt.

Ez rendkívül szórakoztató és érdekes, és teljesen nyitott vagyok minden elképzelésre – ez bárhová mehet. Nagyszerű, alig várom, hogy az írókkal együtt bevonuljunk egy szobába, s kitaláljuk, hogyan alakulnak a dolgok. Tudjátok, Rhodey beugrik a Sólyom és a Tél Katonája sorozatába. Szóval sok van benne.

A sztoriról mindössze annyit tudunk, hogy a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, főszerepben Sam és Bucky, rajtuk kívül pedig Zémó Báró, Flag-Smasher és U.S. Agent is szerepet kap még. A The Falcon and the Winter Soldier első epizódját március 19-én fogják bemutatni a Disney+ platformon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.