Főoldal Filmek Doctor Doom bemutatásán dolgozik a Marvel Studios, és Howard Stern is érintett a projektben?
Filmek

Doctor Doom bemutatásán dolgozik a Marvel Studios, és Howard Stern is érintett a projektben?

Nem először olvashatunk Doctor Doom bemutatásáról.

483
Doctor Doom

A hír nem először játja be a világot, hogy a gonosz Doctor Doom is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban. 2019-ben olvashattunk először arról, hogy a Marvel Studios tervei között szerepel a karakter, és Noah Hawley egy forgatókönyvet is kidolgozott. Akkor úgy fogalmazott a rendező, hogy a stúdión múlik, elkészül-e a film. De olyan pletykákról is olvasni lehetett, hogy Doctor Doom lesz a Fekete Párduc ellenfele a folytatásban – azóta kiderült, hogy Namor, a tengerészgyalogos száll ringbe Vakanda uralkodójával.

Furcsa, de a rádiós műsorvezető Howard Stern leplezhette le a stúdió egyik titkos projektjét. Véletlennek tűnik, hogy kitudódott a projekt, és hogy ő maga is részt vesz a Marvel Studios készülő produkciójában. Bármennyire is bizarrnak tűnik az eset, hogy ekkorát vétett Stern, amikor nem tudta, bekapcsolva maradt a mikrofonja. Stern elárulta, hogy részt vesz egy készülő Doctor Doom-projektben, amikor megkérdezték tőle, hogy van-e valamilyen munkája a nyárra.

Átnézik velem a menetrendet, és ez szívás lesz. Nos, mondtam, hogy megcsinálom a Dr. Doomot, de higgyétek el, kurvára sz*r vagyok miatta. [Felhívtam] Robert Downey Jr-t, és színészi technikákról kérdeztem.

Howard Stern

Azért ne vegyük készpénznek a dolgot, és azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy Stern egyszerűen csak szórakozott a hallgatóival. Tegyük fel, hogy igaz a hír, és a Marvel Studios tényleg dolgozik a projekten, de ez még nem jelenti azt, hogy Stern Victor Von Doomot játssza benne, inkább csak valami formában részt vesz a munkában. Egy másik teória szerint Stern igazából a Fantasztikus Négyes rebootjára utalt, amiben akár még az ikonikus gonosztevőt is eljátszaná.

Hivatalosan a stúdió nem ismerte el, hogy dolgozna bármilyen filmen vagy sorozaton, amiben Doctor Doom is szerepet kap. De ez még semmit sem jelent, talán a következő hónapban a San Diego-i Comic-Con alatt Kevin Feige bejelentései után okosabbak leszünk.

gettyimages 1174940743
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.