Wide Screen
Image default
Gamer

Division 2 megjelenési sztorik

Két érdekes hír is napvilágot látott az Ubisoft március 15-én megjelenő játékának rajtjának tekintetében.

Az első és talán legérdekesebb, a(z) Uplay melletti Epic store exkluzivitást érinti. A franciák nem bánták meg ezt a döntésüket és még inkább nyitnak a launcher felé. A kiadó bejelentette, hogy a megjelenés után a Steam mellett elkerüli a játék az olyan eddigi hivatalos forgalmazókat is, mint a Green Man Gaming vagy a Gamesplanet. Az utóbbi nyilatkozatából derül ki, hogy most még ugyan lehet náluk kapni a játékot, viszont start után csak és kizárólag az Uplayből és egy “másik digitális áruházból” lesz majd kapható a Division második része.

Másik megjelenési hír, a day one patch méretét illeti. Egyik forrás szerint PS4-re első körben 88-92 GB! Lesz a frissítés, még egy másik szerint ez “csupán” 48-52 GB-ra fog rúgni. Egyik sem kis méret, de a live service játékokban előfordul az ekkora patch. A helyzet PC-n és Xbox One-on sem jobb, hiszen ott egyetértenek benne, hogy 48-52 GB lesz a frissítés. Európában a Gold és Ultimate változat tulajdonosai már elő is tölthetik, még a standard változatot birtoklóknak várniuk kell hétfőig.

Még több a témában...

Öt meglepő játék, amelyek könyveken alapulnak

Héja Szabolcs

Újabb játékmenet a Cyberpunk 2077-ből!

Héja Szabolcs

Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege

Bukor Márk

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább