Főoldal Játékok Deszkázzunk az alvilágba a Skate Storyban
Játékok

Deszkázzunk az alvilágba a Skate Storyban

Érdekes koncepcióval gurul a Skate Story.

453

Érdekes koncepcióval gurul a Skate Story.

Az elmúlt néhány évben nem igazán voltunk eleresztve gördeszkás játékokkal. A Skate 3 sikere és a Tony Hawk’s Pro Skater 5 gigantikus zakózása után a hosszú hallgatás éveit éltük. Idén azonban megtört a jég, több projekt is napvilágot látott és olyan ígéretes cuccok kerültek elő mint a Session vagy a Skater XL. A gördeszkázás videójátékos reneszánszát valószínűleg az olimpiai sportágként való jegyzése okozza. Aminek mi nagyon örülünk, főleg, ha ezáltal minőségi termékeket kapunk majd a pénzünkért.

És úgy tűnik vannak akik kicsit ki is mernek törni a szokásos “skater” ábrázolásból, a Skate Story ugyanis nem az utcán, vagy skateparkokban fog játszódni. A játékot inkább egy utazásként kell elképzelni, mely egyenesen és szó szerint az alvilágba tart. A cucc művészeti stílusa igazán magával ragadó és egyedi, ahogy azt fenti trailerben is láthatjátok. A már-már absztrakt stílus ellenére az irányítás, a gördeszka viselkedése, a fizika és a trükközés a valósághűségre törekszik, ezáltal egy igen érdekes egyveleget alkotva. Elviekben a játék során nem pontokat kell gyűjtenünk, inkább egyfajta gördeszka zen elérése a cél.
Megjelenési időpontról és a várható platformokról egyelőre semmilyen információ nem áll rendelkezésre, azonban a Famitsu információi szerint 2022-ben megkaparinthatjuk meg a játékot.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.