Főoldal Filmek Deadpool egyik variánsát szúrhatjuk ki a forgatáson egészen merész új külsőben
Filmek

Deadpool egyik variánsát szúrhatjuk ki a forgatáson egészen merész új külsőben

Egy új Deadpool tűnt fel a forgatáson. Lövésünk sincs, mit tartogat nyárra a film.

372
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Ma már láttuk, hogy milyen lesz a nagy visszatérő Rozsomák maszkja a filmben, most pedig újabb fényképek jelentek meg a várva várt Deadpool 3. forgatásáról. A filmről előszóban annyit tudunk, hogy őrült kaland lesz a Multiverzumban, ez pedig egyet jelent azzal, hogy a címszereplő Deadpool több variánsa is felbukkan majd.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Mail Online osztott meg új fotókat a forgatásról, és ahogy látható, Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett feltűnik egy harmadik szereplő is, aki Deadpool egyik variánsa. Ezt a szereplőt szintén Reynolds játssza majd csak egy másik külsővel. Wade Wilson sebhelyeinek nyoma sincs az arcán, és még csurit is visel. Nehéz megmondani, de nem gondolnánk, hogy a képregényekhez bármi köze lenne ennek a variánsnak. Dogpoolt is kiszúrták a forgatáson.

Sokan aggódnak, hogy ezekkel a korai képekkel lelövik a meglepetéseket, és nem lesz olyan izgalmas a film. Meggyőződésünk, hogy a mostani képek, és a korábban közzétett forgatási fotók még a felszínét sem karcolják annak, amit a Marvel Studios tartogat idén nyáron. Reynolds korábban arra kérte ezeket az oldalakat, hogy kerüljék a forgatást és a megosztásokat, ne vegyék el másoktól a film varázsát, hogy akkor találkoznak először ezekkel a képsorokkal.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba, és ezzel ez az egyetlen film, amit a Marvel Studios bemutat idén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.