Wide Screen
Filmek

Deadpool 2. két X-Men: Sötét Főnix karakter halálát is elspoilerezte

A Deadpool 2. egyik jelenetében kedvenc szájhősünk két olyan karakter halálát is elárulta, akiket valóban utolért a végzet az X-Men: Sötét Főnixben.

A Deadpool a semmiből robbant be a köztudatba, halmozta a korhatáros és szuperhősfilm sikereket, miközben jót nevetett az X-Men franchise (bukdácsolásán) és más filmek szereplőin, egyszóval minden összejött Ryan Reynolds karakterének, ami az X-Men univerzum más szereplőinek nem. Ugyanakkor a Deadpool 2. elsődlegesen három X-Men karakterre, Deadpoolra, Doninóra és Kábelre fókuszált, na és az X-Force nevű különítményre. Csakúgy mint a képregényekben az X-Force egység valamilyen szinten X-Menekből állt, ám kevésbé ismert karakterekből.

A filmben rengeteg X-Men cameo kapott szerepet, köztük egy X-Men: Sötét Főnix filmre történő utalásra is felfigyelhettek a rajongók. A jelenetben Deadpool az X-Birtokon jár, s arra szeretne választ kapni, hogy hol vannak az X-Menek, ám a film egészen viccesen azzal válaszolja meg ezt a kérdést, hogy csak előle bújtak el, ahogy látjuk is ezt, amikor a karakter mögött bezárja egy szoba ajtaját X-Professzor, Küklopsz, Vihar, Bestia, Árnyék és Higanyszál. Egészen az X-Men: Sötét Főnix bemutatójáig egy poénnak vettük a jelenetet, azonban az utolsó X-Men-film premiere után egyértelművé vált, hogy Deadpool egy évvel korábban már elárulta, hogy Sophie Turner és Jennifer Lawrence karakterei nem élik túl a filmet – hiszen őket nem láttuk a cameoban.

Deadpool 2 X-Men

Egyébként erre pár rajongó felfigyelt tavaly, de „a színészek nem értek rá a forgatásra” mondattal David Leicht rendező elintézte a dolgot, és így nem foglalkoztunk az esettel. Az X-Menektől egy rövid időre is, de búcsúzunk a mozikból, hiszen a Sötét Főnix-szel lezárul egy korszak, és most a Marvel Studios készítőin a sor, hogy integrálja ezeket a karaktereket a Marvel Moziverzumba.

Még több a témában...

A Marvel legjobb előzetese lesz a Thor: Ragnaröké?

Kévés Bence Mihály

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét

Kévés Bence Mihály

A legújabb Fekete Özvegy-film forgatási képek felfedték, hogy mikor játszódik a film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább