Főoldal Játékok [DC FanDome] A Rocksteady bemutatta a Suicide Squad: Kill the Justice League-játékot, de van egy rossz hírünk
Játékok

[DC FanDome] A Rocksteady bemutatta a Suicide Squad: Kill the Justice League-játékot, de van egy rossz hírünk

Itt az újabb DC videójáték, a Suicide Squad: Kill the Justice League.

716
Suicide Squad: Kill the Justice League

A DC FanDome virtuális találkozón sok más DC Moziverzum alkotás mellett a videojátékok is porondon voltak. A Warner Bros. Montreal csapata bemutatta az új Batman-játékot. Egy másik játékról is hetek óta cikkeztek, Rocksteady állta a szavát, mert lerántotta a leplet a Suicide Squad: Kill the Justice League névre keresztelt játékról.

A várt gameplay elmaradt, helyette egy szórakoztató előzetest kaptunk. A videó rávilágított arra, hogy a Rocksteady hogyan értelmezi a DC univerzum egyedi, és felettébb sötét hangvételét. Mindössze csak azt tudnánk felróni a stúdió számlájára, hogy miért kell olyan sokat várnunk egy ilyen nagyszerű játékra, hiszen a kommüniké szerint 2022 előtt biztosan nem fog megjelenni.

A prezentáció után kiadtak egy rövid összefoglalót is, hogy miről fog szólni a játék. Eszerint a…

A Batman Arkham-széria készítői visszatértek egy vadonatúj, akciókaland-lövöldözős játékkal. A DC Univerzum legfélelmetesebb gonosztevői arra kényszerültek, hogy összeálljanak, és egy új küldetésre induljanak: Megölni az Igazság Ligáját. Teremtsetek káoszt a Metropolisban. Ti vagytok az Öngyilkos osztag.

A látottak alapján a négy vezető és választható karakter Harley Quinn, King Shark, Bumeráng Kapitány és Deadshot lesz, és feladatuk nem más, mint hogy megállítsák az Igazság Ligáját, miután Braniac megtámadta Metropolist. Szóval könnyen elképzelhető, hogy a játék valódi gonosza nem is a Liga lesz, hanem Braniac.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események