Főoldal Filmek Dave Bautista elmagyarázta nekünk, miért lesz jobb a Tőrbe ejtve 2., mint az első
Filmek

Dave Bautista elmagyarázta nekünk, miért lesz jobb a Tőrbe ejtve 2., mint az első

Félig-meddig már leforgatták a Tőrbe ejtve második részét.

57
Tőrbe ejtve

Ha van olyan Netflix projekt, amit érdeklődve várunk, akkor az Rian Johnson rendezőtől a Tőrbe ejtve második része. A filmrendező múlt héten jelentette be, hogy Görögországban befejezték a forgatás első etapját, és Dave Bautista is megszólalt a folytatással kapcsolatban, szerinte ugyanis Benoit Blanc detektív legújabb krimije az első résznél is jobb lesz.

A People interjúvolta meg a színészt az új filmjéről és az elképesztően impozáns szereplőgárdáról. Már az első résznél is levegő után kapkodtunk a szereplők neveit olvasva, hiszen ott is remek színészekkel dolgozott a rendező, köztük például Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, LaKeith Stanfield, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon és a néhai Christopher Plummer. Tele nagy nevekkel, de Bautista szerint a folytatásra még érdekesebb szereplőgárdát sikerült összehozni, amitől a film is jobb lesz.

A holtak serege

Tényleg úgy gondolom, hogy ugyanolyan jó lesz, ha nem jobb, mint az első. Mindig félek ezt kimondani, mert nem akarok megbántani senkit azzal, hogy azt mondom, hogy jobbak leszünk a folytatásban, de tényleg így gondolom. Szerintem a karakterek sokkal színesebbek. Szerintem a rajongóknak nagyon be fog jönni ez.

Dave Bautista

A főszereplőt alakító Daniel Craig és a Dave Bautista mellett olyan sztárok kapnak helyet még Johnson folytatásában, mint Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Janelle Monáe, Edward Norton és Kathryn Hahn. Az interjúban kitért a színésztársakra is Bautista, hogy milyen nagyszerű szereplőgárda veszi körül a forgatáson.

Mindenki olyan jól ráérzett a szerepére. Egy pár színésztársammal dolgoztam, és lenyűgözött az alakításuk, és az, hogy milyen jól feltalálták magukat a szerepükben. Szerintem a karakterek ebben a filmben még furcsábbak, mint az elsőben.

Az első részt a Lionsgate stúdió mutatta be, ám év elején igazi szenzációnak számított, hogy a Netflix 450 millió dollárért megvásárolta a franchise terjesztési jogát, így a Tőrbe ejtve két folytatását a streamingszolgáltatóján fogják bemutatni. A folytatás egyelőre még nem kapott premieridőpontot, de valamikor 2022-ben kerülhet műsorra Blanc nyomozó következő furcsa esete.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...