x
BREAKING Sorozatok

Daredevil új sorozatán dolgozik Matt Corman és Chris Ord írókkal a Disney+

A félelem nélküli ember visszatér.

Daredevil új sorozatán dolgozik Matt Corman és Chris Ord írókkal a Disney+
  • Publishedmájus 19, 2022

Matt Murdock visszatért, és jobb, mint valaha. A legfrissebb hírek szerint a Disney+ valóban a Daredevil egy új sorozatán dolgozik, amire Matt Corman, valamint Chris Ord ragad tolat, továbbá vezető produceri feladatot is ellátnak. Hivatalos bejelentés még nem érkezett a szereposztással kapcsolatban, de több mint valószínű, hogy a rajongók kedvence Charlie Cox visszatér. Cox tavaly télen már felbukkant egy vendégszerepre, miután három évadon keresztül alakította Murdockot a Netflix készítésű sorozatban.

A Variety híre megerősíti a régóta keringő pletykákat, miszerint Cox vendégszerepe a Pókember: Nincs hazaút című filmben csak a kezdet volt, ugyanakkor még korai lenne bármit állítani a fejlesztés alatt álló projektről. A Marvel Studios képviselői nem kívánták kommentálni a Variety sztoriját.

A Disney részéről már régóta várat magára ez a lépés, tekintve, hogy mind Cox, mind a gonosz Kingpint, Wilson Fisket alakító Vincent D’Onofrio tavaly karácsonykor újra szerepet kapott a Marvel Moziverzumban, D’Onofrio pedig a Sólyomszem című sorozatban töltött időt a képernyőn. Sokáig vitatott volt, hogy a Disney+ előtti sorozatok az MCU-kánon részének tekinthetők-e, de most úgy tűnik, hogy végleges választ kaptunk erre a kérdésre, bár azt még nem tudni, hogy az új sorozat ott folytatja-e, ahol az eredeti Daredevil harmadik évadának véget vetettek.

Új fejezet kezdődhet az MCU számára, hiszen a Disney+ sorozatai előtt készült szériákkal a feje tetejére állhat a dolgok. Már korábban is felröppentek olyan pletykák, hogy Matt Murdock vagy valamelyik társa fel fog tűnni a nyáron megjelenő She-Hulk: Attorney at Law című sorozatban, tekintve, hogy Jennifer Walters és Murdock is ügyvédek, és a képregényekben is keresztezték már egymást. De Murdock már bemutatott sorozatokban is kaphat szerepet, mivel Wilson Fisk már feltűnt a Sólyomszem Disney+ sorozatában, illetve Echo pedig, akit Alaqua Cox alakít szintén ebben a sorozatban mutatkozott be. Echo egyébként saját sorozatot kap a jövőben.

Daredevil
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.