Wide Screen
Image default
Filmek

Daniel Radcliffe felbukkanhat a Legendás Állatok-franchise egyik filmjében?

Egy biztos, nagyot szólna a visszatérés!

Egy biztos, nagyot szólna a visszatérés!

A színészt néhány alkalommal kérdezték már a lehetséges visszatérésről, noha kategorikusan sohasem zárkózott el, minden esetben kifejtette, hogy nagyon kis esélyt lát az esetleges feltűnésre, illetve teljesen érthető módon nem szeretné közel tíz év után újra eljátszani ugyanazt a szerepet.

Radcliffe jelenleg legújabb filmje, az Escape From Pretoria sajtókörútján vesz részt, egy alkalommal pedig az újságírók meg is kérdezték a Legendás Állatok- sorozatban való lehetséges feltűnéséről. A színész a következőket nyilatkozta:

Őszintén szólva, nem igazán látok rá esélyt. Persze, soha ne mond, hogy soha, de nem gondolnám, hogy azok a filmek rászorulnának a régi szereplők visszahozatalára, elég jól megállnak a saját lábukon. Elégedett vagyok a karrierem jelenlegi alakulásával, élvezem a rugalmasságot, a függetlenséget, ennek ellenére nem zárom ki, hogy később csatlakozok majd egy másik franchise-hoz.

Radcliffe egyébként igencsak tudatosan építi a karrierjét, a Halál ereklyéi második epizódja óta több merész projektben is részt vett.

Emellett, logikailag is nehezen lenne megindokolható Harry feltűnése az új szériában, a történet ugyanis évtizedekkel a Harry Potter eseményei előtt játszódik.

A Warner egyébiránt hosszútávra tervez az univerzummal, még három epizód biztosan készül a Legendás Állatokból, korábban pedig mi is hírt adtunk az eredeti történet lehetséges folytatásáról.

A harmadik Legendás Állatok– film 2021. november 12-én kerül a mozikba.

Még több a témában...

Epikus csaták várhatóak a Legendás Állatok harmadik részében

Vigh Martin

Új Harry Potter-film készülhet, amely 20 évvel az utolsó rész után venné fel a fonalat

Vigh Martin

Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat