Wide Screen
Image default
Pletykák

Új Harry Potter-film készülhet, amely 20 évvel az utolsó rész után venné fel a fonalat

Néhány év múlva visszatérhetünk a Roxfortba!

Bár 2011-ben befejeződött J. K. Rowling popkulturális mérföldkövének számító könyvsorozatának adaptációja, a Warner Bros. továbbra is számol a franchise-zal. 2016-ban indult a Legendás állatok és megfigyelésük című spin-off, melyből a tervek szerint öt epizód készül majd. Ez viszont a Harry Potter története előtt jó néhány évtizeddel játszódik. Most azonban úgy tűnik, hogy sor kerülhet az eredeti filmek folytatására is, ugyanis a hírek szerint fejlesztés alatt áll egy film, mely 20 évvel az utolsó epizód után játszódna, és amely Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot venné alapul.

Fontos azonban kiemelni, hogy nem klasszikus értelemben vett adaptációról lenne szó, a film csak néhány történetszálat venne át a színpadi műből, illetve ki is egészítené azt. Többek között Voldemort lányának történetével. A középpontban tehát az eredeti főszereplők gyerekei lennének.

A stúdió ráadásul a film sikeressége esetén akár egy egész sorozatot is indítana az új főszereplők vezetésével. A forgatókönyvet egyébként a hírek szerint maga J.K. Rowling írná, a rendezői székbe pedig a Harry Potter-veterán David Yates-t szeretnék megnyerni.

A film -illetve a könyvszéria manapság is nagyon népszerű, így nem meglepő, hogy a stúdió nem akarja elengedni a franchise kezét. Ezen hírek viszont olyan szempontból érdekesek, hogy korábban J.K. Rowling kategorikusan elzárkózott az eredeti filmek folytatásától.

Ti mit gondoltak a koncepcióról? Szükség van új Harry Potter-filmekre?

Még több a témában...

A Comic-Conon bejelentik Zack Snyder rendezői vágást Az Igazság Ligához?

Kévés Bence Mihály

Ben Affleck megerősítette, még mindig ő játssza Batman-t a rebootban

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon