Főoldal Filmek Dan Aykroyd már látta az új Ghostbusters-t
Filmek

Dan Aykroyd már látta az új Ghostbusters-t

Az eredeti filmek oszlopos tagja, Dan Aykroyd már megtekinthette az új Szellemirtók-filmet, és elragadtatott véleményét már a nagyérdeművel is megosztotta.

414
Forrás: Sony

Az eredeti filmek oszlopos tagja, Dan Aykroyd már megtekinthette az új Szellemirtók-filmet, és elragadtatott véleményét a nagyérdeművel is megosztotta. Aykroyd az új filmek fölött is bábáskodik, és a kezdetektől támogatta az új irányvonalat. Éppen ezért a véleménye nem túl meglepő, ám mindenképpen jót jelent, ha egy igazi szellemirtó is rábólintott a végső projektre.

Mint az eredeti film egyik alkotója, jelentem: az új film tesztvetítésén jártam. Briliáns és érzékeny alakítások, a csapat női és férfi tagjaitól egyaránt, emellett több poént és rémületet tartalmaz, mint a két eredeti film együttvéve. Plusz Bill Murray is benne van! Mint Ray Stantz, és a milliónyi férfirajongók egyike, fizetni is fogok érte, hogy újranézzem a filmet, és elviszem a barátaimat is!

Szerző
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események