Logan - Farkas

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

A Logan – Farkas után látjuk még Laura szerepében?

Bátran kijelenthetjük, hogy a 2017-ben bemutatott James Mangold rendezőtől a Logan – Farkas minden idők egyik legjobb, hanem a legjobb X-Men alkotása volt, amit a 20th Century Fox zászlója alatt készítettek. Most, hogy a Disney felvásárolta a stúdiót, s így szert tett a Marvel karakterek filmes jogaira is, mindenki kíváncsian várja, mikor debütálnak a karakterek, és a korábbi szereplők közül kik kapnak második esélyt. Deadpool mellett esetleg X-23 is?

A tizenöt esztendős Dafne Keen egészen sejtelmes választ adott arra a kérdésre, amikor X-23 karakterének visszatéréséről faggatták. James Mangold a bemutató után néhány éve még úgy fogalmazott, már lepacsizott a stúdióval, és Dafne Keen karakteréről spin-off készül, ám a mikiegeres cég meghiúsította a projektet, ugyanakkor még mindig adott a Disney számára, hogy a tehetséges fiatal színésznővel folytassák a karakter útját a Marvel Moziverzum berkein belül.

A ComicBook.com készített interjút az HBO gyártású Az Úr sötét anyagai második évad bemutatója előtt, ahol természetesen arra is választ szerettek volna kapni, hogy mit gondol X-23 visszatérésről.

Igen, határozottan [biztos vagyok benne]. 100 százalékban biztos vagyok benne.Dafne Keen

Nem kérdés tehát, ő igent mondana azonnal, de hogy mit gondol erről a Marvel Studios, az már egy másik téma. Még ha vissza is hoznák a karaktert, mire bemutatják a mutánsokat, addigra Laura felnő – a színésznő is 15 éves már -, bár ez nem jelent gondot még, hiszen a képregényekben is felnőtt X-23, szóval Kevin Feige akár új formában is bemutathatná a karaktert, hiszen az évek alatt teljesen átalakult.

Egyelőre nem tiszták, hogy mire készülnek a mutánsokkal, noha Sir Patrick Stewart korábban azt mondta, hogy találkozott már Kevin Feige-vel, és a téma mi más lehetett volna, mint X Professzor a Marvelnél. Ez is azt igazolja, nem kizárt, hogy néhány ismerős arcot látunk majd a folytatásban is.  

Logan
Total
5
Shares
Previous Article
Moff Gideon

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Next Article

JÁTÉKTESZT: Ghost of Tsushima

Related Posts