Főoldal Filmek [D23] Leleplezték az Indiana Jones 5. jelmezeit és néhány koncepciós tervet is bemutattak
Filmek

[D23] Leleplezték az Indiana Jones 5. jelmezeit és néhány koncepciós tervet is bemutattak

A mai napon várhatóan egy előzetest is kapunk a filmhez.

331
Indiana Jones és a sors tárcsája
Forrás: Disney

A Lucasfilm bemutatta a következő Indiana Jones-film néhány jelmezét és koncepciórajzát. Bár Kathleen Kennedy talán még nem áll készen arra, hogy az idei D23-on felfedje a Star Wars filmmel kapcsolatos terveit a nagyvásznon, várhatóan több részlet is napvilágot lát James Mangold Indiana Jones 5. filmje körül a szombati napon majd.

Az Indiana Jones 5. jelen volt a Lucasiflm májusi Anaheim-i Star Wars Celebration bemutatóján, John Williams pedig nemrég debütált egy új zenével, ami a készülő filmben is szerepel majd. Májusban már bemutattak egy rendkívül rövid bemutatót a filmből, amiben Harrison Ford ikonikus karakterét látták a legszerencsésebbek, de várhatóan a Lucasfilm szombati D23-as bemutatóján újabb felvételeket mutatnak majd be a filmből, és a Lucasfilm talán végre elárulja a folytatás teljes címét is.

A hétvégi D23 kongresszuson a Lucasfilm standján Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen jelmezei voltak kiállítva, amiket a cím nélküli Indiana Jones 5. részben viseltek. Az Indiana Jones-kiállításon koncepciórajzokat is láthattunk a készülő filmből. Mindezt a Discussing Film Twitter-fiókján osztották meg.

A főszereplő Ford mellett a mellékszereplők között feltűnik a filmben a Golden Globe-díjas Phoebe Waller-Bridge (Solo: Egy Star Wars-történet), a BAFTA-filmdíjra jelölt Mads Mikkelsen (Doctor StrangeHannibal), Thomas Kretschmann (Bosszúállók: Ultron kora), Boyd Holbrook (Logan – FarkasPredator – A ragadozó), Shaunette Renée Wilson (Fekete Párduc), Toby Jones (Amerika kapitány: Az első bosszúálló; What If…?), Antonio Banderas (Uncharted) és Oliver Richters (Fekete Özvegy).

A 2x Oscar-díjra jelölt James Mangold (Logan – FarkasAz aszfalt királyai) dirigálja az ötödik részt, miután a 3x Oscar-díjas Steven Spielberg (Jurassic ParkReady Player One) átadta a stafétabotot, aki az előző négy részt rendezte.

A forgatókönyvön Jonathan Kasdan (Solo: Egy Star Wars-történet) – Az elveszett frigyláda fosztogatói írójának, Lawrence Kasdan-nak a fia – dolgozott, miután az eredeti forgatókönyvíró, David Koepp (Jurassic ParkPókember) kiszállt a projektből.

Az Indiana Jones 5. részét 2023. június 30-án mutatják be mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...