Főoldal Filmek [D23] A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! levetített előzeteséből kiderült, mi okozza a feszültséget Vakanda és Atlantisz között
Filmek

[D23] A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! levetített előzeteséből kiderült, mi okozza a feszültséget Vakanda és Atlantisz között

Megerősítették, hogy Anthony Ramos játssza a The Hoodot.

320
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Marvel Studios a 2022-es D23 Expón tartott bemutatót, és ahogy az várható volt, új felvételeket mutattak be a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című folytatásból, valamint a Vasszív című sorozatból, sajnos azonban ezeket a képkockákat nem osztották meg online, kizárólag a D23 Expón jelenlévők láthatták azokat.

Ryan Coogler a 2018-as, nagy sikerű filmje után visszatér rendezőként, és egyben executive producere is lesz a Disney+ Vasszív című sorozatának is, aminek női főszereplője Dominique Thorne lesz, de még a sorozat előtt, Coogler folytatásában debütál az új karakter.

A D23-on bemutatott előzetesben a királynőt (Angela Basset) láthattuk, amint szembesíti a világ kormányait azzal, hogy nem hajlandóak megosztani a vibrániumot a világ többi részével – magyarul a konfliktust a ritka fém okozza majd -, és egy olyan jelenetet is láthatunk, amiben egy különleges egység megpróbál betörni a vibrániumot tároló létesítménybe. Természetesen a Dora Milaje leszámol ezekkel a katonákkal. Közben Namor, a Torpedó (Tenoch Huerta) is feltűnik néhány jelenetben, majd egy harcot láthatunk M’Bakuval (Winston Duke).

Az Vasszív exkluzív felvétele megerősítette, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború után Jim Rash visszatér a sorozatban, illetve látható, amint RiRi Williams projektjeit nézi végig. Az In the Heights – New York peremén sztárja, Anthony Ramos megerősítést kapott, hogy ő játssza The Hoodot, és arról is láthatunk jeleneteket, ahogy RiRi éppen kovácsolja a páncélját.

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! 2022. november 11-én kerül a mozikba, a Vasszív pedig valamikor 2023-ban a Disney+-on.

Vasszív
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...