Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[D23 2019] Meseszép posztert kapott a Star Wars: Skywalker kora

Előzetest nem kaptunk, de egy csodaszép posztert igen a Star Wars: Skywalker korához, rajta Rey és Kylo Ren összecsapása, de még Palpatine is megjelent a háttérben.

Folytatódik a D23 Expo, ahol a The Mandalorian mellett ismét egy Star Wars alkotáson volt a hangsúly, ezúttal a Skywalker kora várta a rajongókat. A jelenlévők kaptak egy előzetest is, sajnos azonban ebből a jóságból nekünk nem jutott ki, de okunk így sincs a panaszra, mert egy csodálatos posztert mutattak be a történet befejező részéhez.

Star Wars: Skywalker kora

Szerencsére azonban a The Hollywood Reporternek köszönhetően kaptunk egy rövid összefoglalót az előzetesről, melyben több tucat Csillagromboló flotta lépett be egy bolygó légkörébe, de Rey és Kylo Ren is megjelent az előzetesben, akik egy az óceán közepén megfeneklett hajófedélzetén küzdöttek, miközben hullámok csaptak magasra – erről már láttunk korábban képeket a Star Wars Celebration alatt – azonban a trailer fénypontja a végén jött, amikor Rey sötét csuklyát és egy dupla pengéjű piros színű fénykarddal jelent meg.

A Lucasfilm nem árulta el, hogy a D23 előzetese online is elérhető lesz-e pár nap múlva, vagy megváratják a rajongókat, s csak hetek múlva mutatják be a második előzetest.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk írója a koronavírushoz hasonlította a Skywalker korát

Kévés Bence Mihály

Fény derült a Ren lovagjainak teljes eredetére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon