Wide Screen
Image default
Gamer

Csúszni fog a Doom Eternal

Az eredeti novemberi időpontot nem tudták tartani, így egy későbbire változtatták azt meg.

Bethesda és az id Software elárulták, hogy a DOOM Eternal megjelenése a korábbi 2019. november 22-i dátumról 2020. március 20-ra módosult. A fejlesztők célja a kezdetektől az volt, hogy egy olyan játékot készítsenek, ami túlszárnyalja a játékosok legvadabb elvárásait is, azonban a lehető legjobb élmény eléréséhez meg kellett hozniuk a nehéz döntést, és pár hónappal eltolni a megjelenést. A csapat tudja, hogy sok rajongónak hatalmas csalódást okoz a csúszással, de biztosak benne, hogy a DOOM Eternal olyan játékélményt fog nyújtani, ami megéri a várakozást. A megjelenési dátum mellett az alábbi változások történtek:

  • Az Invasion mód, amivel a játékosok beléphetnek más játékosok világába egy démont irányítva, a megjelenés után nem sokkal lesz elérhető egy ingyenes frissítés részeként.
  • A DOOM Eternal Nintendo Switch változata a többi platform után fog megjelenni. Pontos dátum később várható.
  • A DOOM Eternal előrendelői bónuszaként* a DOOM 64 PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re is meg fog jelenni 2020. március 20-án.

 

A DOOM Eternal 2020. március 20-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, majd egy későbbi időpontban Nintendo Switch-re. Reméljük még az előzetesen kiadott anyagoknál is jobb lesz, és ez a kicsi csúszás csupán az előnyére fog szolgálni a kész produktumnak.

Még több a témában...

Hétvégén újra PlayIT a Hungexpoban!

Héja Szabolcs

Ilyen lesz a Call of Duty Modern Warfare gépigénye

Héja Szabolcs

Kivételes akciókkal jelentkezik a PlayStation!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább