Csúszni fog a Doom Eternal

Az eredeti novemberi időpontot nem tudták tartani, így egy későbbire változtatták azt meg.

Az eredeti novemberi időpontot nem tudták tartani, így egy későbbire változtatták azt meg.

Bethesda és az id Software elárulták, hogy a DOOM Eternal megjelenése a korábbi 2019. november 22-i dátumról 2020. március 20-ra módosult. A fejlesztők célja a kezdetektől az volt, hogy egy olyan játékot készítsenek, ami túlszárnyalja a játékosok legvadabb elvárásait is, azonban a lehető legjobb élmény eléréséhez meg kellett hozniuk a nehéz döntést, és pár hónappal eltolni a megjelenést. A csapat tudja, hogy sok rajongónak hatalmas csalódást okoz a csúszással, de biztosak benne, hogy a DOOM Eternal olyan játékélményt fog nyújtani, ami megéri a várakozást. A megjelenési dátum mellett az alábbi változások történtek:

  • Az Invasion mód, amivel a játékosok beléphetnek más játékosok világába egy démont irányítva, a megjelenés után nem sokkal lesz elérhető egy ingyenes frissítés részeként.
  • A DOOM Eternal Nintendo Switch változata a többi platform után fog megjelenni. Pontos dátum később várható.
  • A DOOM Eternal előrendelői bónuszaként* a DOOM 64 PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re is meg fog jelenni 2020. március 20-án.

 

A DOOM Eternal 2020. március 20-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, majd egy későbbi időpontban Nintendo Switch-re. Reméljük még az előzetesen kiadott anyagoknál is jobb lesz, és ez a kicsi csúszás csupán az előnyére fog szolgálni a kész produktumnak.

Total
1
Shares
Previous Article

Utolsó pillantás a Concrete Genie-re

Next Article

Mennyibe is kerülhet majd a PlayStation 5?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!