Főoldal Játékok Csúszik a Transformers: Reactivate
Játékok

Csúszik a Transformers: Reactivate

Nem tudni, mikor bújhatunk az Autobotok bőrébe.

1.1k
ws Transformers Reactivate Key Art 4K WIDE 3840 x 2160 Buried 231209 082134
Forrás: TFW2005

A Transformers: Reactivate egy online multiplayer játék lesz, melyet a tavalyi The Game Awards alkalmával mutattak be, 2023-as bétateszt ígéretével. Azóta viszont mélyen hallgattak a projektről, így várható volt, hogy bizony mindez nem jön össze.

A Transformers: Reactivate elvileg egy online multiplayer akciójáték lesz, melyet akár négyfős csapatokban is játszhatunk majd és a Splash Damage felelős a munkálatokért. Ők tettek most közzé egy rövid frissítést az idei The Game Awards, illetve a tavalyi ígéretek kapcsán.

„Bejövő adás Teletraan I-től: Tudjuk, hogy mindenki türelmesen várta a híreket a Transformers: Reactivate kapcsán, de sajnos idén már semmilyen új információt nem fogunk megosztani. A ti szenvedélyetek és lelkesedésetek erősíti a küldetésünket, hogy elhozzuk A Transformers-játékot, melyre annyira vártok, éppen ezért a munkálatokat is áthelyezzük Unreal Engine 5-be” – olvasható a közleményben.

A motorváltás jóval realisztikusabb és kidolgozottabb látványt ígér, ámde jóval meg is hosszabbíthatja a rajongók várakozását. Az idén decemberre ígért bétateszttől egyértelműen búcsúzhatnak, sőt így már pár foszlányon kívül konkrétan semmilyen információ nincs a játékról. A történet szerint elvileg egy ismeretlen ellenség (The Legion) lerombolja a Földet, az emberiség utolsó reménye pedig, ha a romok közül összekotorják az Autobotokat és újra működésbe hozzák őket. Az előzetesben (valószínűleg) Űrdongó szemszögén keresztül láthatjuk az eseményeket, így feltehetően a játékosok ténylegesen az Autobotok bőrébe bújhatnak.

Bár a dizájnokat eléggé titkolták, a figuramegjelenések lelőtték már a főbb karakterek kinézetét, sőt ezekből kiderült, hogy valószínűleg az Álcák is csatlakoznak egy ponton a történetbe. Érdekesség, hogy a játékok csomagolásán eredetileg nem a Reactivate, hanem a Rise felirat volt olvasható, ami valószínűleg a kezdeti cím lehetett a fejlesztés egy korai szakaszában. A figurák alapján a karakterek megjelenése erősen G1-beütésű lesz, viszont ennek ellenére egyáltalán nem rajzfilmes, teljesen jól hozták össze a realisztikusabb látványvilágot az eredeti elképzelésekkel. A figurákhoz az előrendelés már él, hivatalosan pedig 2024 februárjától lesznek elérhetőek a boltok polcain is. A Transformers: Reactivate jövője ködös, de ha hihetünk Teletraan I szavainak, talán valamikor 2024 második felében kipróbálhatjuk.

Transformers: Reactivate
Forrás: SuperHeroHype
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

A Jurassic World-filmek írója felelhet a Transformers/G.I. Joe crossoverért

Lassan alakul az elit katonák és az Autobotok szövetsége.

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

Chris Hemsworth szerepelhet a Transformers/G.I. Joe crossoverben

A színész nem egy, de két univerzumot is meghódíthat.

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...