Főoldal Játékok Csúszik a Skater XL megjelenése
Játékok

Csúszik a Skater XL megjelenése

Csupán néhány héttel kell többet várnunk a játékra.

461

Nem olyan régen még kesergett a gördeszkás társadalom, mert évek óta nem látott napvilágot említésre méltó játék a témában. Azonban idén elérkezett a Kánaán és olyan címek kerültek bejelentésre mint a Session, a Skate Story, a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 és a Skater XL. Az ígéretek szerint mindegyik játék még az idén meg is jelenik. Ezek közül azonban legközelebb a Skater XL volt ez idáig 2020. július 7-i dátummal.

Az Easy Day Studios viszont sajnos a napokban a Steamen tett bejelentése alapján eltolta a megjelenést 2020. július 28-ra. Ez érinti a Steames, a PS4-es és az Xbox One-os megjelenéseket, digitális és fizikai formában is. A Nintendo Switch változat eddig sem rendelkezett pontos dátummal, de az információk fényében néhány héten belül itt is kiderül a megjelenés várható ideje. Nem igazán egyértelmű miért is kerül sor a csúszásra, de a készítők nyilatkozata szerint egy olyan játékot akarnak kiadni amit a játékosok megérdemelnek, ehhez pedig muszáj még ezt a rövid időt kihasználniuk.
Ez igazán becsülendő hozzáállás, azt a néhány hetet meg simán kibírjuk. Addig is aki kipróbálná mit tud a játék early acces változata, az Steamen megteheti.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.