Csúszik a Skater XL megjelenése

Csupán néhány héttel kell többet várnunk a játékra.

Nem olyan régen még kesergett a gördeszkás társadalom, mert évek óta nem látott napvilágot említésre méltó játék a témában. Azonban idén elérkezett a Kánaán és olyan címek kerültek bejelentésre mint a Session, a Skate Story, a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 és a Skater XL. Az ígéretek szerint mindegyik játék még az idén meg is jelenik. Ezek közül azonban legközelebb a Skater XL volt ez idáig 2020. július 7-i dátummal.

Az Easy Day Studios viszont sajnos a napokban a Steamen tett bejelentése alapján eltolta a megjelenést 2020. július 28-ra. Ez érinti a Steames, a PS4-es és az Xbox One-os megjelenéseket, digitális és fizikai formában is. A Nintendo Switch változat eddig sem rendelkezett pontos dátummal, de az információk fényében néhány héten belül itt is kiderül a megjelenés várható ideje. Nem igazán egyértelmű miért is kerül sor a csúszásra, de a készítők nyilatkozata szerint egy olyan játékot akarnak kiadni amit a játékosok megérdemelnek, ehhez pedig muszáj még ezt a rövid időt kihasználniuk.
Ez igazán becsülendő hozzáállás, azt a néhány hetet meg simán kibírjuk. Addig is aki kipróbálná mit tud a játék early acces változata, az Steamen megteheti.

Total
0
Shares
Previous Article
Sólyomszem

Nagyon beszédes munkacímet kapott a Sólyomszem Disney+ sorozata, ami egyben utalás is

Next Article

JÁTÉKTESZT: Skelattack

Related Posts