Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Reméljük megéri várni!

A Mafia Trilogy bemutatása felkavarta egy kicsit a kora nyári állóvizet és az első Mafia játék felújításának hangulatos trailere, valamint a Mafia 2: Defitinitive Edition vegyes fogadtatása tovább fokozta a várakozást. Erre a 2K és a Hangar 13 váratlanul bejelentették, hogy a sokak által az év egyik legjobban várt játéka, a Mafia: Definitive Edition, 1 hónappal az eredetileg tervezett dátum után jelenik meg. Alább idézünk a bejelentésből:

A Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én fog megjelenni. Ugyan eredetileg úgy terveztük, hogy egy hónappal korábban, 2020. augusztus 28-án adjuk ki a játékot, de minden időben való véglegesítése erre a megjelenési dátumra egyre nehezebbé vált a jelenlegi globális COVID-19 járvány miatt, és a legutolsó dolog, amit szeretnénk, hogy kompromisszumokat kössünk az élmény minőségével kapcsolatban.

Reméljük a megjelenés eltolásával járó munkálatok hoznak olyan minőségbeli javulást, ami miatt megéri kivárni ezt a nem túl hosszú csúszást. Vigaszdíjként azonban kaptunk egy rövidke, 15 másodperces kedvcsinálót, amit feljebb tudtok megnézni. Mindezek mellett bejelentésre került, hogy cirka két hét múlva, július 22-én hosszabb betekintést kapunk a játékmenetbe. Amint erről az eseményről többet megtudunk, természetesen tájékoztatunk benneteket. A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Total
0
Shares
Previous Article
AMC

A közvéleménykutatók szerint az amerikaiak többsége nem hajlandó beülni a mozikba az újranyitás után

Next Article
Marvel Studios

A Marvel Studios kihagyhatja az Comic-Con@Home július végi online rendezvényt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!