Főoldal Játékok Csúszik a Mafia: Definitive Edition
Játékok

Csúszik a Mafia: Definitive Edition

Reméljük megéri várni!

189

A Mafia Trilogy bemutatása felkavarta egy kicsit a kora nyári állóvizet és az első Mafia játék felújításának hangulatos trailere, valamint a Mafia 2: Defitinitive Edition vegyes fogadtatása tovább fokozta a várakozást. Erre a 2K és a Hangar 13 váratlanul bejelentették, hogy a sokak által az év egyik legjobban várt játéka, a Mafia: Definitive Edition, 1 hónappal az eredetileg tervezett dátum után jelenik meg. Alább idézünk a bejelentésből:

A Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én fog megjelenni. Ugyan eredetileg úgy terveztük, hogy egy hónappal korábban, 2020. augusztus 28-án adjuk ki a játékot, de minden időben való véglegesítése erre a megjelenési dátumra egyre nehezebbé vált a jelenlegi globális COVID-19 járvány miatt, és a legutolsó dolog, amit szeretnénk, hogy kompromisszumokat kössünk az élmény minőségével kapcsolatban.

Reméljük a megjelenés eltolásával járó munkálatok hoznak olyan minőségbeli javulást, ami miatt megéri kivárni ezt a nem túl hosszú csúszást. Vigaszdíjként azonban kaptunk egy rövidke, 15 másodperces kedvcsinálót, amit feljebb tudtok megnézni. Mindezek mellett bejelentésre került, hogy cirka két hét múlva, július 22-én hosszabb betekintést kapunk a játékmenetbe. Amint erről az eseményről többet megtudunk, természetesen tájékoztatunk benneteket. A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...