Főoldal Filmek Csúszik a Dűne második része és bejelentették a Godzilla Kong ellen folytatását
Filmek

Csúszik a Dűne második része és bejelentették a Godzilla Kong ellen folytatását

A Warner Bros. két nagy folytatást is időzített a naptárban.

516
Dűne Godzilla

A Dűne első részét még tavaly mutatták be a mozikban, és a nagy sikerre való tekintettel a stúdió zöld lámpát adott a folytatás előtt. Denis Villeneuve-nek sikerült, amit korábban sokan megpróbáltak és elbuktak Frank Herbert nagy jelentőségű sci-fi regényének adaptálásában. A rajongók mellett a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a második részről, amit a tervek szerint 2023. október 20-án terveztek bemutatni a mozikban, azonban picit később láthatjuk csak a folytatást.

Dűne

A Warner Bros. nem sokkal korábban jelentette be, hogy a Dune: Part Two című film premierjét 2023. november 17-re tolták. Ezzel párhuzamosan a Warner Bros. azt is elárulta, hogy egy új résszel bővül a Szörnyuniverzum a Godzilla Kong ellen után, amit a Legendary stúdióval közösen 2024 elején fogják bemutatni a mozikban.

Ne világos, hogy miért kellett elcsúsztatni a Dűne 2. rész premierjét, viszont az időzítés érdekes, mivel az új időpont egybeesik Az éhezők viadala: Énekesmadarak és a kígyók balladája című film megjelenésével, valamint a Trollok 3. részével. De ez is jól mutatja, hogy a Warner Bros. mennyire bízik a második részben, hiszen egyszerre küldi a mozikba a Lionsgate és a Universal produkcióival.

A 2014-es Godzilla, a 2017-es Kong: Koponya-sziget és a 2019-es Godzilla II. – A szörnyek királya után a Godzilla Kong ellen többszöri halasztás után végül 2021 tavaszán került bemutatásra a mozikba és az HBO Maxre. Adam Wingard visszatér rendezőként a folytatásra, ami a korábbi hírekkel ellentétben nem Kong fiára, hanem a két legnagyobb Titánra, Godzillára és Kongra fókuszál majd. Ennél többet azonban nem árultak el a projektről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Démonok között
Filmek

A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét

Kiderült, mikor láthatjuk a Démonok között utolsó filmjét.

Dűne: Második rész
Filmek

A Max bejelentette, mikortól streamelhető a Dűne: Második rész

Napokon belül elérhető lesz a Dűne: Második rész streamingen.