Főoldal BREAKING Csatlakozz hozzánk a Discordon is!
BREAKINGMásvilág

Csatlakozz hozzánk a Discordon is!

Csatlakozzatok hozzánk Discordon is, és építsünk fel közösen egy új közösséget.

324
Discord

A közösségi média világában nehéz megtalálni azt a platformot, amely minden igénynek megfelel. Sokan a Facebookot választják elsődleges csatornának a hírekért, ami érthető, hiszen még mindig az egyik legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező felület. Azonban ha valódi közösségi élményre vágysz rendezett tartalommal, akkor a Discord a te platformod.

Miért jobb a Discord, mint a Facebook?

A Discord számos előnnyel rendelkezik a Facebookkal szemben, különösen ha egy aktív és elkötelezett közösséget szeretnél építeni vagy részese lenni. Az már önmagában nagy előny, hogy a híreket nem ömlesztve látod, hanem csatornákra bontva válogathatsz, hogy éppen mit szeretnél olvasni, sőt, még külön értesítéseket is beállíthatsz az egyes csatornákra, hogy garantáltan ne maradj le a legfrissebb hírekről, amelyek érdeklenek.

A Discord legnagyobb erőssége a rendezett tartalom. A Discord-szerverünkön egy-egy csatornákat hoztunk létre a különböző témákhoz, így a hírfolyamok, előzetesek, játékok és kritikák saját felületet kaptak, ezzel a célunk az volt, hogy gyorsabban megtaláld, ami érdekel.

A Facebookon mindent egy helyen találsz, amitől nehezebb átlátni a témákat, könnyebben lemaradhatsz egy számodra fontosabb hírről, ellenben Discordunkon érdeklődési körök szerint csatornákat hoztunk létre, legyen szó Xboxról, PlayStationről vagy filmkritikákról. A hírfolyamok mellett a csevegés is gyorsabb és interaktívabb a szerveren, itt garantáltan nem fogsz lemaradni a hírekről.

Egyedi rangok és jutalmak: az egyedi rangok kiemelnek a tömegből, amely egyfajta elismerés a közösségben. Ezen nem pusztán státusz-szimbólumok, hanem különleges jogosultságokat is biztosítanak, mint például hozzáférés exkluzív tartalmakhoz vagy beszélgetésekhez a jövőben. Aktivitásokkal külön rangokra tehetsz szert.

Hol és hogy lehet csatlakozni a Discordhoz?

A Discord ingyenes! Kattints a meghívóra, és kövesd az utasításokat. Belépés után a #szabályzat csatornát olvasd el figyelmesen, fogadd el a feltételeket, és kezdődhet valami új. Ne feledd, a Discordon a közösség építése közös feladat – a te aktivitásod is hozzájárulhat a szerver sikeréhez. Ne maradj le, fedezd fel a Discord által kínált lehetőségeket még ma!

widescreen_discord
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események