Crossbones visszatérhet egy Marvel-filmben?

A Bosszúállók ezúttal vajon mit vetnek be a karakter kiiktatására, merthogy eddig mindet túlélte Crossbones.

A Bosszúállók ezúttal vajon mit vetnek be a karakter kiiktatására, merthogy eddig mindet túlélte Crossbones.

Miután Brock Rumlow-t felvezették A tél katonájában, és elvileg “halálát lelte” miközben lerombolták a S.H.I.E.L.D. főhadiszállását, ám a csoda folytán mégis visszatért az Amerika kapitány: Polgárháború első 10 percében, ahol gyorsan ki is iktatták – Skarlát boszorkány elrepítette a bombával. De a Marvel Filmes Univerzumáról beszélünk, ahol bármi lehetséges, mint tudjuk. Több karakter halálát is láttuk már és épp úgy a visszatérésüket is.

A karaktert megformáló Frank Grillo korábban azt nyilakozta, hogy végzett a Marvel-filmekkel. Most egy friss interjúban elárulta, hogy nagy tervek vannak a karaktert illetően:

Nagyszerű a Marvel részének lenni. Van három fiam, akik fanatikusok a Marvelt illetően és nem is olyan régen meglepődtem, mert van egy pár hír amit még senki sem tud, a karakteremet illetően, ez nagyon érdekes lesz és már izgatott vagyok.

Hogy vajon mikor és hol bukkanhat fel Crossbones nem tudjuk, de ha belemegyünk egy kis teóriagyártásba, akkor akár a Bosszúállók 4-ben is feltűnhet. Az Idő kő segítségével talán vissza lehetne hozni. Vagy ott van az 1990-es években játszódó Captain Marvel. Szerintetek?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Tomb Raider - Nézd meg Alicia Vikander Lara Crofttá történő átalakulását!

Next Article

Új fényképet kaptunk Darázs jelmezéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!