Főoldal Filmek Christopher McQuarrie dolgozik a Sicario 3. forgatókönyvén, és már majdnem teljesen kész
Filmek

Christopher McQuarrie dolgozik a Sicario 3. forgatókönyvén, és már majdnem teljesen kész

A Sicario 3. producerei azt ígérik, hogy a legjobb emberek dolgoznak a folytatáson, köztük a Mission: Impossible Leszámolás rendezője.

408
Sicario

Öt év telt el a Sicario 2. – A zsoldos megjelenése óta, és szeptember végén a producerek megerősítették, hogy készül a Sicario 3. A készítők elmondták, hogy az írósztrájk akadályozta a munkát, de most, hogy elhárult az akadálya, folytatódhat a munka. A jelek szerint a korábbi két rész három főszereplője, Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio del Toro már izgatottan várják, hogy visszatérjenek.

A film producerei, Molly Smith és Trent Luckinbill a Collider kérdésére megerősítették, hogy haladnak a munkával. Elmondták, hogy már majdnem teljesen kész a forgatókönyv, és a legjobb emberek dolgoznak a filmen, akik felügyelik a projektet, de ennek ellenére még mindig keresnek valakit, aki majd leforgatja a filmet.

Még nem tudjuk, ki fogja rendezni. Minden az időzítésen múlik. Nyilvánvalóan rengeteg nagyszerű partnerünk van, Taylor Sheridantől Chris McQuarrie-ig mindenki partnerünk, de minden az időzítésen múlik, hogy össze tudjuk-e egyeztetni az időbeosztásokat.

Molly Smith

Most először erősítették meg, hogy McQuarrie a projekten dolgozik. McQuarrie olyan kasszasikereken dolgozott a közelmúltban, mint például A holnap határa, a Top Gun: Maverick, valamint ő rendezte a legutóbbi négy Mission: Impossible-filmet.

Luckinbill Taylor Sheridant is szeretné bevonni a munkába, de elismeri, hogy a forgatókönyvíró nagyon elfoglalt a Yellowstone miatt. “Nagyon elfoglalt, de rajta tartja a szemét a készülő projekten, és nyilván lesz beleszólása is” – magyarázta a producer. “Aztán már csak az a kérdés, hogy mikorra áll össze az időbeosztás, és ezzel együtt elkezdődnek a valódi egyeztetések is, hogy tisztább képet kapjunk, ki érhető el, és ki akarja megcsinálni. Úgy gondolom, hogy mindenki, aki valaha is kivette a részét a munkából, félig rajta tartotta a szemét, és rajongója. Szóval csak megyünk előre és meglátjuk, hogy mi sül ki belőle”.

A lebilincselő történet mellett meghatározó alakításokat láthattuk Emily Blunttól, Josh Brolintól és Benicio del Torótól. Az első részben Blunt egy FBI-ügynököt játszott, akit a Brolin által alakított CIA-ügynök toboroz, hogy segítsen elkapni a drogbirodalom könyörtelen vezetőjét. A szereplők közül Alejandro Gillick (Del Toro) volt az, aki igazán kiemelkedett – egy korábbi mexikói ügyészből lett CIA által kiképzett bérgyilkos, akit a bosszú hajtott. Miután a kartell főnöke leszámolt a családjával, mindenáron bosszút akart állni a bűnözőkön. A filmet Oscar-díjra is jelölték, majd 2018-ban elkészült a második rész.

Sicario
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sicario
Filmek

A producerek megerősítették, készül a Sicario 3.

Csodálatos történetet raktak össze a Sicario 3. részére.

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Tom Cruise ellene volt, hogy cliffhanger legyen a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész végén

A film rendezője hosszasan beszélt a befejezésről, hogy mit tartottak fontosnak.

Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Filmek

Fontolóra vették, hogy a Mission: Impossible 7. nyitójelenetére digitálisan megfiatalítsák Tom Cruise-t

Nyomós oka volt, amiért végül elvetették, hogy digitálisan fiatalítsák meg Ethan Huntot.