Főoldal Filmek Chris Hemsworth nem tudja, mikor tér vissza a Mennydörgés Isteneként, de abban biztos, hogy újra kell gondolni Thort
Filmek

Chris Hemsworth nem tudja, mikor tér vissza a Mennydörgés Isteneként, de abban biztos, hogy újra kell gondolni Thort

Mikor tér vissza Thor, és milyen lesz, amikor visszatér Odin fia?

481
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

Lassan egy éve már annak, hogy a Marvel Studios bemutatta a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet, ami a nagysikerű Thor: Ragnarök után csalódást okozott. A kritikusok az egyik legrosszabb filmnek hozták ki, de a rajongóknak sem jött be a korlátlan hülyéskedés. Kezdetben jó mókának tűnt, utólag pedig már a színészek is belátták, mekkora hülyeség lett a negyedik rész.

Chris Hemsworth először a 2011-es Thorban alakította a mennydörgés istenét, és a karakter azóta nem kevés fejlődésen ment keresztül, legyen szó a Bosszúállók-filmekről vagy Taika Waititi újragondolásáról, Thorra rá sem lehet ismerni, mint akivel először találkozhattunk. A címszereplőt alakító Chris Hemsworth utólag beismerte, hogy túlzásokba estek, és csak úgy szerezheti vissza Thor becsületét, ha valami újat mutat a folytatásban. A karakternek meg kell újulnia a következő részre, feltéve, ha a stúdió igent mond az ötödik részre.

Sok rajongó nem fogadta jól Thor alakítását a tavalyi negyedik részben, és maga Hemsworth is elismerte nemrég, hogy talán túlságosan is buta volt a film, amit még a nyolcévesek is kritizáltak. Most az Entertainment Weekly internetes portálnak nyilatkozva a Tyler Raker: A kimenekítés 2. sztárja újra fel akarja találni az Odin fiát, valami újat akar kipróbálni.

Óvatosan kell fogalmaznom, mert fogalmam sincs, mi történik a következő fázisban. Mindig vannak egyeztetések, mint például a Tyler Rake: A kimenekítés esetében. Mielőtt bármi hivatalos lenne, az emberek ötletekkel dobálóznak. De hivatalosan nem tudom.

Nem akarom addig folytatni, amíg az embereknek már annyira elegük van ebből, hogy csak a szemüket forgatják, amikor ebben a szerepben látnak a képernyőn. Ha a közönség látni akarja, és ha van valami, ami szerintünk izgalmas és szórakoztató, akkor nagyszerű.

Imádtam, hogy néhányszor újra feltalálhattam ezt a karaktert. Még nem tudom a választ, de szívesen megpróbálnám [kitalálni], hogyan tehetnénk vissza úgy, hogy a karakter egy kicsit kiszámíthatatlan legyen.

Chris Hemsworth

Nehéz megmondani, hogy ez miben fog megmutatni, és mi újat lehet még kihozni Thorból. Amikor utoljára láttuk Thort, éppen örökbe fogadta Love-ot, Gorr, az Isteni Mészáros lányát, ami jó kiindulója lehetne egy új történetnek, de vajon a Marvel Studios is folytatni szeretné ezt a történetet vagy más tervei vannak az istennel.

Thor kulcsfontosságú szerepet tölt be a Marvel Moziverzumban, különösképpen fontos szereplője lehet a Kang elleni harcban. Bár a Thor 5. részét hivatalosan még nem jelentették be, arra számítunk, hogy a mennydörgés istene visszatér a következő Bosszúállók-filmekben.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.