Főoldal Filmek Chris Hemsworth beszólt Hugh Jackmannek, hogy megdöntené a rekordját és ellopná szerepét a Deadpool 3.-ban
Filmek

Chris Hemsworth beszólt Hugh Jackmannek, hogy megdöntené a rekordját és ellopná szerepét a Deadpool 3.-ban

430
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Chris Hemsworth vicces kedvében volt, mert azzal poénkodott, hogy felülmúlhatja Hugh Jackman tizenhat éves szuperhősi pályafutását Rozsomák/Farkas szerepében, miközben még oda is szúrt, hogy akár a Deadpool 3 lehetséges szerepét is magáévá tenné.

Úgy tizenhárom évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy Chris Hemsworth fogja játszani a mennydörgés istenét, de csak két évvel később debütált a vásznon a 2011-es Thor című filmben. A színész gyakorlatilag ismeretlen volt, amikor megkapta a Marvel szuperhősének szerepét, de az ausztrál szép karriert futott Hollywoodban, és mára gyakorlatilag az egyik legismertebb alak lett a filmszakmában.

Az alábbi videóban Hemsworthöt arról kérdezik, hogy hat évvel később még mindig képes lesz “lóbálni a jó öreg Vihartörőt”. Okkal tették fel a kérdést a színésznek, ugyanis ezzel megdöntené a másik ausztrál színész, Hugh Jackman rekordját, aki tizenhat évig játszotta Rozsomákot a filmvásznon.

Nem akartam, de most, hogy ezt elém tártad, jól mondod. Csak hat év, eddig jutottam. Most visszafordulni csak pazarlás lenne.

Chris Hemsworth

Thor jövőjével kapcsolatban a színész már elmondta, hogy szívesen maradna a jövőben is, de vajon a Marvel Studios milyen szerepet szán a mennydörgés istenének a következő nagy fejezetben. Többen találgatnak arról, hogy Natalie Portman a Hatalmas Thorja lehet a befutó, noha ezt a teóriát tagadták.

A videóban azzal is játszadozott Hemsworth, hogy Hugh Jackman esetleges cameoját ellopná a Deadpool 3. részéből, már amennyire valóban feltűnik majd benne.

Lehet, hogy telefonálok, hogy biztos legyek benne, hogy [Jackman nem kap szerepet a Deadpool 3-ban]. Helyette én fogok szerepelni a Deadpoolban. Ez lenne a deal.

Chris Hemsworth

Sajnos erre kevés az esély, mármint hogy Jackmant újra látnánk Farkasként. Egy Thor-cameo ellenben szórakoztató lenne, és mivel már Deadpool is a Marvel Moziverzum része, talán más karakterek is feltűnnek majd a harmadik részben.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események