x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Chris Evans és Ana de Armas a romantikát fűszerezi meg egy kis akcióval a Ghosted előzetesében

Chris Evans és Ana de Armas romantikája egy akciódús kalandba torkollik.

  • PublishedMarch 7, 2023

A vártnál kicsit korábban mutatták be az első hivatalos előzetest az Apple TV+ készülő akció-romkomédiához, amelyben a két főszereplőt Chris Evans és Ana de Armas játssza. Egy veszélyes nemzetközi kalandba torkollik Chris Evans romantikus gesztusa, aki pusztán csak randizni szeretett volna a szexi Ana de Armas által alakított nővel, de most a világ megmentése a tét.

A hétfőn este bemutatott Ghosted előzetesében a férfi főszerepében Cole (Evans), aki miután randevúzik Sadie-vel (de Armas), zavarba jön, amikor a lány szellemként követi őt, és nem válaszol az SMS-ekre. Amikor Cole úgy dönt, hogy Londonba utazik, hogy meglepje Sadie-t, és amíg a nő dolgozik, megdöbbentő felfedezést tesz, hogy Sadie több annál, mint amit gondolt: a nő titkos ügynök. A sors ezután egy nemzetközi kalandba sodorja őket, hogy megmentsék a világot.

A mellékszereplők között Evans és de Armas mellett Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tate Donovan, Tim Blake Nelson, Marwan Kenzari, Anna Deavere Smith, Lizze Broadway, Mustafa Shakir, Tiya Sircar és Burn Gorman szerepel a filmben.

Dexter Fletcher irányította a streamingszolgáltató izgalmas filmjét, amelynek forgatókönyvét Rhett Reese és Paul Wernick, a Deadpool írói, valamint Chris McKenna és Erik Sommers, a Pókember: Nincs hazaút írói dolgozták össze.

A Ghosted április 21-én kezdődik, kizárólag az Apple TV+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.