Charlie Heaton szerepel az X-Men: Új Muntánsokban

Korábban még csak pletyka volt, de most már biztosra vehető, hogy Charlie Heaton (Stranger Things) benne lesz a jövőre érkező produkcióban.

Korábban még csak pletyka volt, de most már biztosra vehető, hogy Charlie Heaton (Stranger Things) benne lesz a jövőre érkező produkcióban.

Az információt egy edző erősítette meg Instagram profilján.

 

A karaktert akit a fiatal színész alakítani fog, Ágyúgolyónak (Cannonball) hívják. A mutáns képessége, hogy a levegőbe lövi magát és eközben sebezhetetlen.

Heaton olyan nevek mellé csatlakozott mint Maisie Williams (Trónok harca), Anya Taylor-Joy (Széttörve) és Henry Zaga (13 Reasons Why). Maisie Williams karaktere Wolfsbane (Farkas), aki azzal küzd, hogy hogyan egyeztesse össze vallását azzal a képességgel, hogy farkassá tud változni. Anya Taylor-Joy Magikot (Varászló) kelti életre, aki varázslatot tanult és képes teleportálni. Henry Zaga pedig egy brazil mutánst, Sunspotot (Napfolt) alakítja, aki képes a napenergiát manipulálni. Utóbbival már találkozhattatok az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, csak ott Adan Canto személyesítette meg a karaktert.

Az Új Mutánsok pedig 2018. április 13-án érkezhetnek a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az Igazság Ligája – Supermanes előzetest mutatnak be a Comic-Con-on

Next Article

Pablo Schreiber szívesen eljátszaná Farkast

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!