Wide Screen
Előzetesek

[CCXP 19] Bemutatták a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy első előzetesét

Befutott a Free Guy első előzetese, melyben Ryan Reynolds ezúttal egy videojáték-karaktert játszik.

Befutott a Free Guy első előzetese, melyben Ryan Reynolds ezúttal egy videojáték-karaktert játszik.

A Disney markába hullt 20th Century Fox felvásárlásával számos filmet megörökölt, de talán az egyik legizgalmasabb alkotás mind közül a Ryan Reynolds nevével fémjelzett Free Guy, melyben egy videojáték-karaktert kelt életre a Marvel nagyszájú szuperhősét játszó színésze.

Sokak által a Deadpool szériával azonosított Ryan Reynolds ez egyszer egy banki tisztviselő karakter szerepében találja magát egy erőszakos, open-world videojátékban, de egy nap rádöbben, hogy ő valójában egy NCP (nem játszható karakter) karaktert alakít csak. Guy életét nap mint nap megnehezítik más avatarok, de van valami, ami még ennél is nagyobb kihívást jelent Reynolds karaktere előtt. A karakter eldönti, hogy átírja a sztorit, és saját történetének hősévé válik, s összefogva egy másik avatarral közösen megmenti a világot, még mielőtt túl késő lenne, ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, hogy leállítják a projektet, s ezzel megpecsételve a játék karaktereinek sorsát.

A film rendezője Shawn Levy, a Stranger Things-sorozat producere, aki az Uncharted-filmtől igazolt át, hogy Reynoldsszal együtt megvalósítsák Matt Lieberman és Zak Penn történetét. A filmben mások mellett feltűnik még Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, valamint kedvenc színész-rendezőnk, Taika Waititi is.

A Free Guy bemutatója 2020. július 3-án lesz a tengerentúlon.

Még több a témában...

Film készülhet a Dragon’s Lair-ből

Fonyódi Dávid

Mit nézzen egy gamer 2020-ban a moziban?

Ragács András

Ryan Reynolds megerősítette, hogy a Marvel Studios már a Deadpool 3. részen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat