Wide Screen
Image default
Filmek

Bryan Singer az eredeti X-Men szereplőkkel tervez a jövőben

Bryan Singer rendező megerősítette, hogy a jövőben szeretné visszahozni az eredeti X-Men szereplőket, egytől-egyig. Akár egy jó sztorit is összehozhatnak ezzel.

A múlt héten bemutatott X-Men: Apokalipszis film 1983-ban játszódik, amitől mindenki többet várt picit. Ennek ellenére a 20th Century Fox hisz a folytatásban. A filmstúdió számos új spinoff filmet rendelt be. A kiegészítő, mellékágon futó filmek között van a The New Mutants és a Gambit film is, melyek producere Simon Kinberg lesz. A hónap elején azt is megerősítették, hogy a következő X-Men film 1990-es években fog játszódni, de ennél több részletet nem voltak hajlandóak elárulni a sajtóval.

Az X-Men: Apokalipszis óta lehet tudni, hogy inkább a fiatalokkal kell számolni a következő mutáns részekben, bár csodálatos lenne, ha a legnagyobb x-menek, pl Farkas, Mystique, Főnix, Professzor és Xavier Professzor nem térnének vissza. És most úgy fest, hogy nem csak a rajongók, de a legnagyobb X-Men rendező, Bryan Singer is ezt szeretné. Talán ezt is tervezi?

Az előzmény trilógia első része az X-Men: Az elsők a 60-as években játszódott, Az eljövendő múlt napjai a 70-es években. Logikus lett volna tovább építkezni, de sajnos nem Singer rendezte a következő részt, így az akkori jelenkorba ugrottunk, 2006-ba. Azonban most Fandangoval folytatott beszélgetésből osztott meg részleteket a rendező. Elmesélte a Fandango interjúban, hogy valóban kapott felkérést a következő X-Men filmekhez is, illetve külön megkérték, ha teheti, akkor az eredeti szereplőkkel folytassa.

Reméljük, hogy tanultak az utóbbi hibákból, s szabad kezet adnak végre tényleg Bryan Singernek az új X-Men filmeknél. Csak már csak hab lenne a tortán, ha a Marvel is beszállna a buliba, s közösen, esetleg teljesen visszavennék a jogokat a 20th Century Foxtól.

Még több a témában...

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon