Főoldal Filmek Brie Larson aggódott, hogy csatlakozik az MCU-hoz: “Féltem, hogy mi fog történni velem”
Filmek

Brie Larson aggódott, hogy csatlakozik az MCU-hoz: “Féltem, hogy mi fog történni velem”

A Marvel Kapitány sztárja kezdetben aggódott, hogy mi lesz vele, ha csatlakozik az MCU-hoz.

598
Brie Larson

Lehet, hogy Brie Larson volt az első női szuperhős, aki főszerepet játszott és saját filmet kapott a Marvel Moziverzumban, de ez nem jelenti azt, hogy meggondolatlanul igent mondott a felkérésre, amikor a Marvel Studios megkereste ezzel a nagy lehetőséggel. A színésznő bevallása szerint sokat tűnődött rajta, hogy igent mondjon-e a lehetőségre.

A Harper’s Bazaarnak adott interjújában a Marvel Kapitány sztárja elárulta, hogy kezdetben megrémítette annak gondolata, hogy eljátssza a szuperhőst a filmvásznon, mivel a szuperhősködés egyik velejárója a globális nagy felhajtás a karakter és a filmek körül, és ez sokakat elrettent.

“Féltem attól, hogy mi fog történni velem” – fogalmazott Larson a kiadványnak, és megosztotta, hogy aggódott amiatt, hogy egy milliárd dolláros franchise főszerepének elvállalása elveszi tőle azt a képességet, hogy normális ember legyen a világban, és nagyrészt akadályozza abban, hogy azokat a dolgokat tegye, amiket szeret.

Larson kifejtette, hogy szürreális érzés volt számára a döntés, hogy belépjen a Marvel Moziverzumba vagy sem. “Azt gondoltam:, hogy miféle világ ez, ahol ilyen döntéseket kell meghoznom művészként?” – emlékezett vissza a pillanatra, amikor a választás pillanata előtt állt. Végül a lehetőség megérte számára a kockázatot, de elmondta, hogy az MCU-val rengeteg elvárás jár, amit mindig igyekszik a lehető legjobban visszafogni.

Miután 2016-ban Oscar-díjat nyert a legjobb színésznő kategóriában A szoba című filmben nyújtott alakításáért, az emberek – köztük a csapata is – arra számítottak, hogy Larson súlyosabb szerepekkel folytatja a karrierjét, ehelyett azonban olyan projektekben szerepelt, mint a Netflix Csillogó álmom és a Kalandok keleten című musical, mielőtt belépett volna a Marvel Moziverzumba.

Amire mindig visszatérek, az az, hogy nekem úgy kell együtt élnem magammal, ahogy senki másnak nem kell. Beleértve a dötéseimet is, akár megbántam őket, akár nem. Művészként mindig is megértettem ezt. De valamilyen oknál fogva, ez teljesen más volt számomra. Követhetsz a forgatásokon, és azt mondhatod, hogy hű, ő tényleg tudja, mit csinál. Aztán hazamegyek, és azt mondom: ‘Nem tudom, mit csinálok’. Elbizonytalanodom, és azt hiszem, nem vagyok elég jó.

Briel Larson

Marvel Kapitánnyal legközelebb az ősszel megjelenő Marvelek című filmben találkozhatunk. A Marvel Kapitány folytatásáról egyelőre nem sokat tudunk, mindössze annyit sikerült kibogarászni a beszámolókból, hogy a Disney+ Ms. Marvel-sorozatának eseményei után veszi fel a fonalat, ahol Kamala és Carol helyet cseréltek. A 2022-es D23 Expón zárt ajtók mögött levetítették a Marvelek első trailerét, amelynek nagy része a SABER űrállomáson játszódott, ahol Nick Fury tartózkodik a Pókember: Idegenben stáblista alatti jelenetében. Felvételeket láthattunk még Carol és Kamala összefonódásáról, és ebben találta magát Monica Rambeau is.

Marvel Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.