Főoldal Sorozatok A Stranger Things írói tagadják, hogy Millie Bobby Brown visszautasította a 12 millió dolláros ajánlatot a Tizenegy spinoff-sorozatért
Sorozatok

A Stranger Things írói tagadják, hogy Millie Bobby Brown visszautasította a 12 millió dolláros ajánlatot a Tizenegy spinoff-sorozatért

A sorozat írói tagadják, hogy a Stranger Things sztárja visszautasította volna Tizenegy sorozatáért.

500
Stranger Things
Forrás: Netflix

Felröppent egy pletyka, hogy Millie Bobby Brown visszautasított egy több millió dolláros szerződést, hogy újra eljátssza Tizenegy szerepét a Stranger Things készülő spinoff-sorozatában. A The Sun és a Daily Mail a héten erről számolt be, a források szerint Brownnak 12 millió dollárt (10 millió fontot) ajánlottak a szóban forgó spinoff szerepért, de visszautasította, mert más szerepekbe akar “belevágni”.

A Stranger Things hivatalos írói szobája Twitteren utasította vissza az angol bulvárlapok állítását. “Igen, ebben a cikkben semmi sem igaz” – írták a sorozat írói, miközben megosztották a Daily Mail cikkét. “Nem tudom, miért kell folyton cáfolnunk ezt a pletykát, de gyűjtsétek azokat a kattintásokat, srácok!!!”.

Az eset után a Variety megkereste Brown képviselőit, hogy többet megtudjon az esetből, hogy mi lehet az igazság. A Netflix saját gyártású sorozata az ötödik és egyben utolsó évadával a végéhez közeledik, és az alkotók, Matt és Ross Duffer már utaltak rá, hogy melléktörténetekkel, úgynevezett spinoff-sorozatokkal szeretnék életben tartani a franchise-t a jövőben. A Happy Sad Confused podcast tavalyi adásában a Duffers testvérek azt mondták, hogy új karakterekre szeretnének koncentrálni ezekben a sorozatokban.

A Variety a hónap elején arról számolt be, hogy a Netflix egy színpadi darabot készít a sorozathoz, amit még ebben az évben a londoni West Enden bemutatnak. A darab címe Stranger Things: The First Shadow és 1959-ben játszódik, a főszerepben pedig David Harbour által alakított Hopper fiatalabb változatát ismerhetjük meg. A Stranger Things írója és társproducere, Kate Trefry írta a darabot egy eredettörténet alapján, de a Duffer testvérek is segítettek a darab kidolgozásán. A produkciót a Tony-díjas rendező, Stephen Daldry vezeti majd.

Ami pedig a nagysikerű Stranger Things befejezését illeti, Brown egy másik interjúban őszintén beszélt arról, hogy milyen keserédes lesz az utolsó évad forgatása. “Természetesen nehéz lesz” – mondta tavaly ősszel a Good Morning Americának. “Ez olyan, mint az én középiskolám, a sorozaton nőttem fel. Olyanok, mint az iskolai barátaim. Tudod, nehéz lesz. De soha többé nem fogom őket látni, és biztos vagyok benne, hogy a Netflixes téma addig tart, ameddig csak tud, és … ez teljes mértékben része a karrieremnek, és annyira meghatározó, mindig emlékezni fogok a Stranger Things-sorozattal kapcsolatos élményeimre.”

A sorozat mellett Brown a Netflix másik két nagy produkciójában is játszott: főszerepet kapott az Enola Holmes két részében. Emellett szerepelt a Warner Bros. Godzilla II – A szörnyek királya és a Godzilla Kong ellen című filmekben is. Brownnak két nagyszabású filmje van készülőben; az egyik a Netflix Damsel című fantasy akciófilmje és a Russo testvérek The Electric State című sci-fi akciófilmje.

Stranger Things
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.