Főoldal Játékok [BRÉKING] Megjött a PlayStation 5 és az Xbox Two!
Játékok

[BRÉKING] Megjött a PlayStation 5 és az Xbox Two!

A két óriáscég a szokásostól eltérő módon együtt jelentette be az új konzolok érkezését!

864
konzolok

A két óriáscég a szokásostól eltérő módon együtt jelentette be az új konzolok érkezését!

Micsoda napra virradtunk! A videójátékok történelme talán az eddigi legerősebb napfelkeltét köszöntheti, hiszen a két rivális egyszerre és együtt jelentette be a következő generációs konzoljait. Az eddig megszokottól eltérően, akár együtt is játszhatnak a két eszközön a felhasználók!

eksz

Hardwares specifikációkban hatalmas áttörést értek el, hiszen egy egyedi 1 magos 800 Mhz-s processzor fog gondoskodni a játékok megfelelő futtatásáról egy 512 Mb-os videókártyával egyetemben. Ez még nem minden! A gép kapott egészen elképesztő 1 Gb RAM-ot is! Ilyen beltartalom mellett 5 FPS-el tudja teljesíteni a 360p-s felbontást! Ez kristálytiszta képet kölcsönöz bármilyen monitoron.

péess

Nem csupán a beltartalomra figyeltek, hiszen kezdő címek is érkeznek hozzájuk. A Fallout 76, a No Man’s Sky, de még a Carmageddon 64 is nyitási játékok lesznek rájuk. Ilyen felhozatalt még soha sem láthattunk eddig! Üröm az örömben az áruk, hiszen nem juthatunk hozzájuk kevesebbért, mint három kakas és két tyúk.

carmageddon

Boldog Bolondok napját minden kedves olvasónak, akinek nem tűnt eddig fel, azt megnyugtatjuk. Ez a cikk csupán egy bolondozás, amely emléket állít egy olyan tradícionális ünnepnek, mint amilyen az Április első napja.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.