Wide Screen
Image default
Gamer

[BRÉKING] Megjött a PlayStation 5 és az Xbox Two!

A két óriáscég a szokásostól eltérő módon együtt jelentette be az új konzolok érkezését!

Micsoda napra virradtunk! A videójátékok történelme talán az eddigi legerősebb napfelkeltét köszöntheti, hiszen a két rivális egyszerre és együtt jelentette be a következő generációs konzoljait. Az eddig megszokottól eltérően, akár együtt is játszhatnak a két eszközön a felhasználók!

Hardwares specifikációkban hatalmas áttörést értek el, hiszen egy egyedi 1 magos 800 Mhz-s processzor fog gondoskodni a játékok megfelelő futtatásáról egy 512 Mb-os videókártyával egyetemben. Ez még nem minden! A gép kapott egészen elképesztő 1 Gb RAM-ot is! Ilyen beltartalom mellett 5 FPS-el tudja teljesíteni a 360p-s felbontást! Ez kristálytiszta képet kölcsönöz bármilyen monitoron.

Nem csupán a beltartalomra figyeltek, hiszen kezdő címek is érkeznek hozzájuk. A Fallout 76, a No Man’s Sky, de még a Carmageddon 64 is nyitási játékok lesznek rájuk. Ilyen felhozatalt még soha sem láthattunk eddig! Üröm az örömben az áruk, hiszen nem juthatunk hozzájuk kevesebbért, mint három kakas és két tyúk.

Boldog Bolondok napját minden kedves olvasónak, akinek nem tűnt eddig fel, azt megnyugtatjuk. Ez a cikk csupán egy bolondozás, amely emléket állít egy olyan tradícionális ünnepnek, mint amilyen az Április első napja.

Még több a témában...

Így fog pörögni a Borderlands 3

Héja Szabolcs

Máris a Rage 3-on dolgozna az id Software

Héja Szabolcs

HATALMAS akció az Xboxnál!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább