[BRÉKING] Megjött a PlayStation 5 és az Xbox Two!

A két óriáscég a szokásostól eltérő módon együtt jelentette be az új konzolok érkezését!

A két óriáscég a szokásostól eltérő módon együtt jelentette be az új konzolok érkezését!

Micsoda napra virradtunk! A videójátékok történelme talán az eddigi legerősebb napfelkeltét köszöntheti, hiszen a két rivális egyszerre és együtt jelentette be a következő generációs konzoljait. Az eddig megszokottól eltérően, akár együtt is játszhatnak a két eszközön a felhasználók!

Hardwares specifikációkban hatalmas áttörést értek el, hiszen egy egyedi 1 magos 800 Mhz-s processzor fog gondoskodni a játékok megfelelő futtatásáról egy 512 Mb-os videókártyával egyetemben. Ez még nem minden! A gép kapott egészen elképesztő 1 Gb RAM-ot is! Ilyen beltartalom mellett 5 FPS-el tudja teljesíteni a 360p-s felbontást! Ez kristálytiszta képet kölcsönöz bármilyen monitoron.

Nem csupán a beltartalomra figyeltek, hiszen kezdő címek is érkeznek hozzájuk. A Fallout 76, a No Man’s Sky, de még a Carmageddon 64 is nyitási játékok lesznek rájuk. Ilyen felhozatalt még soha sem láthattunk eddig! Üröm az örömben az áruk, hiszen nem juthatunk hozzájuk kevesebbért, mint három kakas és két tyúk.

Boldog Bolondok napját minden kedves olvasónak, akinek nem tűnt eddig fel, azt megnyugtatjuk. Ez a cikk csupán egy bolondozás, amely emléket állít egy olyan tradícionális ünnepnek, mint amilyen az Április első napja.

Total
35
Shares
Previous Article
Thanos

Még több akciófigurát kaptunk Thanos új fegyveréről, páncéljáról és a Végtelen Kesztyűről

Next Article

Ilyen egy igazi zsigeri Horror?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!